Recepty
Řecká inspirace – recepty až z Korfu PDF Tisk Email
Neděle, 27 Únor 2011 23:00

Zapomeňte na chvilku na mrazivou zimu a vraťte se aspoň ve vzpomínkách na letní dovolenou u moře. Majitel a šéfkuchař Jannis Asarlidis a jeho kolega šéfkuchař Dimitris Koursaris z řecké restaurace v Praze Kavala speciálně pro vás sepsali typické středomořské recepty, které si můžete připravit i u vás doma. Hned vám bude tepleji.

Aktualizováno Pondělí, 28 Únor 2011 06:29
Celý článek...
 
Vaříme s pivem. PDF Tisk Email
Čtvrtek, 17 Únor 2011 08:24

pi-48dcc8a106dc0_275x183

Na vaření se obecně hodí piva s vyváženou chutí, která nepřebijí chuťové vlastnosti ostatních ingrediencí. Proto je Kozlovo pivo ideální k vaření a následné konzumaci.Jelikož se pivo „koření“ chmelem, je přirozeně hořké. Na druhou stranu, přítomnost pivovarnického sladu mu přidává nasládlou chuť a vytváří tak harmonickou kombinaci obojího.

Celý článek...
 
Náš tip: Pusťte brusinky pod peřinu. PDF Tisk Email
Neděle, 06 Únor 2011 12:55


miska-cerstvych-brusinek-1_500x368

Abychom váš sexuální život více okořenili, přinášíme vám několik jednoduchých brusinkových receptů s afrodiziakálními účinky. Jistě je oceníte nejen s blížícím se svátkem zamilovaných. Nechte tyto temně červené bobulky vykonat, co umějí, zatímco vy se budete bezstarostně oddávat svým milostným vzplanutím.

Aktualizováno Neděle, 06 Únor 2011 13:08
Celý článek...
 
Inspirujte se snoubením pokrmů s těmi správnými pivy. PDF Tisk Email
Středa, 08 Prosinec 2010 09:19

 

Je zajímavé, že i když je pivo v České republice nápojem z nejtradičnějších, pivní somelierství u nás zatím dlouhou tradici nemá, a není mnoho odborníků, kteří by se jím cíleně zabývali.

 

Aktualizováno Středa, 09 Březen 2016 15:21
Celý článek...
 
Zahřejte se netradičním koktejlem PDF Tisk Email
Pondělí, 22 Listopad 2010 18:04

Zahřejte se a rozhýbejte zimou ztuhlé tělo s horkými nápoji, které snoubí chuť horkého hruškového džusu, skořice a ledovcově čisté vodky Finlandia. Pokud chcete vyzkoušet hruškové hot drinky, sáhněte raději po nektarech. Obsahují minimálně 25 % ovocné složky a díky jejich konzistenci se s nimi velmi dobře pracuje.

Ohřátý džus krásně provoní váš byt, navodí vánoční atmosféru a domácí pohodu. Zbývá už jen kápnout trošku vodky a přidat skořici…

Kuuma Pooluka

1261055986_kooma

Horký nápoj připravený z brusinkové vodky. Lahodnou příchuť poznáte podle barevného označení lahve a brusinek na obalu. Destilát pak voní po divokých aromatických brusinkách. Na tuto příchuť nedají dopustit hlavně barmani v Anglii a Americe.

Aktualizováno Pondělí, 22 Listopad 2010 18:12
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Další > Konec >>

Strana 58 z 59

Reklama

Banner