Ležérní jako hra póla a inspirativní jako první podzimní západ slunce nad Beverly Hills – to je nejnovější kolekce jedné z ikonických značek, která je k dostání v CCC. Beverly Hills Polo Club dokonale kombinuje klasiku a nejnovější trendy a dává průchod ležérní eleganci v podobě pohodlné obuvi a stylových doplňků pro celou rodinu.

Přesvědčte se sami, čím jsou tyto novinky tak výjimečné!

Novinky v kolekci Beverly Hills Polo Club

Vyvážený duet elegance a sportovního stylu – nová kolekce značky Beverly Hills Polo Club vstupuje do CCC s novými charakterními výrobky. Jedná se především o pohodlnou obuv, která pracuje s nejmódnějšími barvami sezóny. Mezi novinkami rozhodně stojí za pozornost kotníkové boty a kozačky, které skvěle doplní váš podzimní styling. Sortiment by nemohl být kompletní bez sportovních modelů, které dokonale odrážejí ležérního ducha značky. Zapomenout nesmíme ani na ikonické tenisky a módní polobotky, které vytříbeně podtrhnou nejrůznější pánské outfity – třeba ve stylu smart casual nebo old money.

Módní kousky i pro ty nejmenší

Ale to není všechno, nová kolekce přináší také pohodlné dětské modely bot – stačí se na ně podívat a máte jistotu, že budou spolehlivým společníkem na všech podzimních dobrodružstvích! Nová kolekce dostupná v CCC zahrnuje jak pohodlné boty se silnou podrážkou, tak sportovní tenisky pro chlapce a dívky, které se budou skvěle hodit do školy nebo při procházkách a hrách venku. Nechybí ani komfortní kotníkové boty, které doplní všechny módní dětské kreace.

Praktické batohy a stylové kabelky

Nová kolekce značky Beverly Hills Polo Club se neomezuje pouze na pohodlnou obuv – v nabídce jsou také módní doplňky pro dámy i pány. Praktické tašky a batohy v odstínech medově hnědé, klasické černé nebo třešňově červené a vínové dokonale zapadnou do atmosféry této sezóny a umožní mít všechny drobnosti po ruce.Elegantní pánské tašky se stanou nedílnou součástí osobitých business stylingů. Díky svému nadčasovému designu se však hodí i k méně formálním outfitům.

.

Nová kolekce značky Beverly Hills Polo Club, která právě dorazila do CCC, je vynikající volbou pro všechny, kdo hledají kombinaci klasického a sportovního stylu. A co víc – novinky bezchybně zapadají do nejnovějších trendů letošní sezóny, takže outfity, které s nimi vytvoříte, budou fungovat téměř v každé situaci!

Nové produkty značky Beverly Hills Polo Club jsou k dispozici v prodejnách CCC, v aplikaci a na ccc.eu.

SLEDUJTE NÁS NA:

Instagram: @cccshoesbags #cccshoesbags

Facebook: https://www.facebook.com/CCC.CzechRepublic/