Znalec etikety, odborník na  savoir vivre a známý filantrop, Denis Tureček,  vydává svou knihu,  soubor pravidel společenského chování a jak je s grácií porušovat. Denis Tureček vás to naučí, v knize „Neřeš to! Usměj se, sluší ti to“, která vychází koncem října!

Již brzy vyjde knižní novinka Denise Turečka, „Neřeš to! Usměj se, sluší ti to“. Jak nám Denis Tureček o knize prozradil a knihu přiblížil:  „Je to vaše povolenka k tomu, jak si osvojit společenská pravidla – a pak je s grácií porušovat. Vědět, jaký vzkaz tím vlastně hodláte vyslat. Jinými slovy, pokud chcete jednat nekonvenčně, mějte aspoň natolik úrovně, abyste věděli, že neformálnost musí být uplatňována s formální precizností. Protože realita je taková, že žebra jíte rukama, i když se to etiketě nelíbí.“

Kniha vás naučí, kdy a jak být elegantní a kdy je boží vykašlat se na formality a přejít do lehké nadsázky. Když znáte pravidla, můžete si je s klidem přizpůsobit a realita společenských situací se vám otevře v úplně novém světle.

A jaké jsou nejčastější prohřešky, kterých se dopouštíme? „Evergreen: nedíváme se lidem do očí, když se s nimi seznamujeme, neumíme držet příbor a nabíráme si velké porce,  pleteme si autentický projev s projevem nekultivovaným.“ radí Denis Tureček.

Na konci října bude kniha „Neřeš to! Usměj se, sluší ti to“ slavnostně pokřtěna za účasti mnoha známých osobností. Ovládněte společenské umění a užívejte si to.