Dne 10. října 2024 se v Praze uskuteční první ročník mezinárodní konference „Revoluce v anti-agingu: Nejnovější poznatky pro zdravější a delší život“. Tato unikátní událost, která se bude konat v Sále Lazarská, přinese do České republiky nejnovější poznatky a trendy v oblasti anti-agingu a longevity.

Konference „Revoluce v anti-agingu“ (www.zivotnavic2024.cz) představí špičkové odborníky z České republiky i zahraničí, kteří se podělí o své znalosti a zkušenosti v oblasti zdravého stárnutí, prevence nemocí spojených s věkem a prodloužení aktivního života.

Mezi hlavní řečníky patří:

  • MUDr. Lubomír Exner, MBA – předseda správní rady Institutu pro životní styl a dlouhověkost
  • MD. Marcus Stanton – prezident ProPrevent (Asociace pro funkční medicínu)
  • MUDr. Kateřina Cajthamlová – internistka, psychoterapeutka a moderátorka televizních pořadů o zdraví

„Naším cílem je přinést do České republiky nejnovější vědecké poznatky a praktické rady, které mohou pomoci lidem žít déle, zdravěji a kvalitněji,“ říká Renata Rýglová, zakladatelka a ředitelka VitaRegen clinic Prague s.r.o. a organizátorka konference.

Konference je určena široké veřejnosti, profesionálům ve zdravotnictví, manažerům, podnikatelům i všem, kteří se zajímají o zdravý životní styl a prevenci stárnutí. Účastníci získají cenné informace o nejnovějších trendech v anti-agingu, praktické tipy pro každodenní život a možnost networkingu s odborníky i stejně smýšlejícími lidmi.

Vstupenky na konferenci jsou již v prodeji na webových stránkách www.zivotnavic2024.cz. Vzhledem k očekávanému velkému zájmu organizátoři doporučují včasnou registraci.