Studio Human Regeneration Karolíny Šírové se zaměřuje na celostní přístup v péči o sebe sama a aktivně sleduje novinky na poli vědy a techniky k němu využitelné. Aktuálně přináší na český trh inovativní přístroj Human Regenerator Jet. Toto zařízení vyvinuté německými odborníky využívá nejnovější vědecké poznatky v oblasti studené atmosférické plazmy, která vytváří jemné elektrostatické pole. Aktivovaná energie obalí celé tělo a pronikne do každé jeho buňky a tkáně. Terapie podporuje celkovou tělesnou i duševní vitalitu, energetickou výměnu a posiluje imunitní systém.

Jedinečnost Human Regenerator Jet tkví v komplexní proceduře, které přináší celotělovou regeneraci. „Na rozdíl od dosud známých čistě lokálních aplikací studené atmosferické plazmy, dokáže Human Regenerator Jet ošetřit celé tělo, což z něj dělá doslova revoluční nabíječku,“ vysvětluje Karolína Šírová, majitelka Human Regeneration Studio. 

Karolína Sirova

Terapie pomocí Human Regenerator Jet pomáhá obnovit a regenerovat buňky a předcházet jejich poškození vlivem oxidačního stresu. Působí jako prevence proti virům, bakteriím a infekcím, výrazně urychluje hojení ran a zranění. Zmírnění zánětů vede k prokazatelné redukci bolesti a nepohodlí v postižených místech. Aktivací buněčného rozmnožování také znatelně zmírňuje projevy stárnutí kůže a zlepšuje její celkový stav.

Vlastina Svátková

Procedura je zcela bezbolestná, navazující pocity hluboké relaxace a uvolnění. Pravidelná péče s Human Regenerator Jet vede k celkové tělesné i mentální pohodě, aktivaci energie během dne a dlouhodobému zkvalitnění spánku pro plnohodnotný odpočinek. Profesionálním sportovcům pak napomáhá k rychlejší regeneraci zatížených svalů a zlepšení cirkulace krve, což vede k přirozenému zvýšení koncentrace a výkonu. Prokazatelné účinky jsou podloženy výsledky četných klinických studií a nejnovějších vědeckých výzkumů.

Studio Human Regeneration chce svým zákazníkům nabídnout vždy ty nejaktuálnější a nejefektivnější ošetření v oblasti péče o lidské tělo, již brzy se tak můžeme vedle Human Regeneratoru těšit i na další revoluční přístroje.

Více informací naleznete na: https://www.humanregeneration.cz/