Simona Krainová se ukázala poprvé na veřejnosti po svém návratu do Čech.

Simona Krainová se vrátila odpočatá z Dominikánské republiky, kde našla druhý domov a klid od pracovních povinností. Poprvé ve společnosti se Simona ukázala na slavnostním otevření kadeřnictví Hairdreams by Yes Visage. Salon spadá pod kliniku jejíž je dlouhodobou tváří, a tak si příležitost nemohla ujít. Další takovou tváří Kliniky Yes Visage je zpěvačka Lucie Bílá.  „Pojí mě dlouholeté přátelství s majitelkou Kliniky Yes Visage Lucií Libovickou, jsem klinice verná a za vše může Lucinka, “ vyzvala ke slavnostnímu přestřižení pásky Lucie Bílá také majitelku Yes Visage Lucii Libovickou.

Hairdreams by Yes Visage se kromě klasického kadeřnictví specializuje na prodlužování a zahušťování vlasů a obě dámy, Simona i Lucie této služby využívají. Jedná se o patentovanou metodu, která je oblíbená i ve světovém showbyznysu. Například prodloužení Hairdreams byla představena ve filmech jako „Piráti z Karibiku“ a „Hunger Games“. Avantgardní návrhář Charlie le Mindu dokonce vytvořil šaty z vlasů Hairdreams pro Lady Gaga. 

Třetí kmotřičkou salonu byla Venis, která se proslavila díky reality show Love island, ve které skončila na druhém místě. Nyní se může pyšnit nejbujnější a nejdelší hřívou v českém showbyznysu. Jako první totiž mohla v České republice vyzkoušet absolutní novinku, prodloužení vlasů Hairdreams Inspos, a to dokonce 60cm prodlužující pásky. „Z výsledku jsem nadšená, tyhle proměny dodávají sebevědomí. A já teď nemusím používat ani Face tune:-),“ směje se Venis. 

Akci moderovala Lucie Šilhánová a mezi hosty se objevila také pěvkyně Andrea Kalivodová.

Hairdreams by YES Visage: Více než jen kadeřnictví 

Hairdreams by Yes Visage, vlajkový salon patentované značky Hairdreams nabízí nejen kompletní kadeřnické služby, ale především prodlužování a zahušťování vlasů, na které je salon opravdovým odborníkem. Hairdreams by YES Visage pomáhá ženám znovu objevit svou krásu a dodat sebevědomí.

V Hairdreams by YES Visage posouvají hranice možného v oblasti prodlužování vlasů. Jejich patentované technologie, jako jsou šetrné metody pásek Quikkies, Quikkies Secrets a #iNSPOS s paměťovým efektem, jsou výsledkem mnoha let výzkumu a inovací. S více než 5000 typy pramenů, včetně různých tlouštěk, délek od 15 cm do 75 cm, více než 50 barevných odstínů a 9 struktur vlasů, nabízí komplexní výběr pro všechny potřeby vlasů. 

Hairdreams by YES Visage věří, že každá žena si zaslouží cítit se krásně a sebevědomě. Salon nabízí kompletní řadu kadeřnických služeb, specializující se na prodlužování a zahušťování vlasů, stejně jako barvení, stříhání a speciální péči, vše s využitím patentovaných technologií a metod. Kadeřnice jsou školeny značkou Hairdreams, salon je také jejím výhradním distributorem pro ČR a SR. Značka Hairdreams, s více než 25 lety zkušeností, se na světě etablovala jako přední odborník v oblasti prodlužování a zahušťování vlasů.

Klinika estetické medicíny a plastické chirurgie YES VISAGE