Ať už se vydáte za jakýmkoliv zážitkem, vychlazené domácí ice tea či osvěžující svačina nabitá energií a vitamíny nesmí nikdy chybět! Stylový chladicí box španělské značky Polarbox vás na cestě za rodinným dobrodružstvím zcela jistě nezklame. Prostorná nádoba je k dostání v několika jemných pastelových barvách, ze kterých si vybere opravdu každý! Minibox o objemu 6 l je díky svému užitečnému provedení vhodným pomocníkem na výlety nejen do přírody, ale také do města. Praktický popruh z eko kůže s 3 možnostmi nastavení brání nechtěnému otevření boxu a zároveň jej přeměňuje na elegantní chladicí kabelku, která se stane designovým doplňkem vašeho outfitu. Novinka roku 2024 navíc disponuje 2 uzavíratelnými krabičkami, které bez obav můžete vzít s sebou a stále vám zbude dostatek místa pro vychlazení osvěžující sodovky, která po vyčerpávající cestě bude zaslouženou odměnou nejen pro ty nejmenší!

Lehký chladicí minibox z edice POP Summer zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 995 Kč.

Nordic Ware, Dinosaurus, plát s 8 formičkami ještěrů, modrý, 0,7 l
Kreativní svačinka, která zaujme nejednoho nadšence prehistorických ještěrů. Pečící forma americké značky Nordic Ware nabízí 4 hravé dvojice mini bábovek s motivem roztomilých dinosaurů, které se stanou hitem prázdninového pečení. Výrobek je navíc zhotoven z masivního litého hliníku s nepřilnavým povrchem, který dokonale drží konstantní teplotu, díky čemuž je úspěch každého domácího moučníku takřka zaručený. Forma je vhodná i pro přípravu mraženého občerstvení, jelikož skvěle odolává také teplotám pod bodem mrazu. Můžete ji tedy využít například pro výrobu domácího sorbetu či ledu jedinečných siluet. Modrou formu o objemu 0,7 l pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu za 1 499 Kč.

Zvonec zvoní a škola končí! Prázdniny ve znamení osvěžení a nekonečné dětské fantazie


Opinel, Dětská kuchařská sada le petit Chef, modrá
Letní deštivé dny si žádají pohotovou změnu plánovaných venkovních aktivit. Místo nekonečných hodin strávených u obrazovek se pusťte do rodinného vaření a zapojte do přípravy i ty nejmenší. Unikátní dětská sada Opinel promění i nezručné malé pomocníky na ostřílené kuchaře, aniž byste museli trnout hrůzou při každém neopatrném pohybu. Set kromě speciálního nože s čepelí o délce 10 cm a jednoduché škrabky na zeleninu či ovoce, kdy každý z produktů je obohacen o bezpečnostní systém v podobě ochranného kroužku, obsahuje také samostatný chránič prstů v temně modrém odstínu. Dětské kuchyňské náčiní z kolekce le petit Chef vyrobené z kvalitního ostří a bukového dřeva naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu za 1 150 Kč.
Kilner, Skleněný soudek s kohoutkem 5 l
Nápoj plný čerstvé chuti jako dělaný na dětské bazénové party. Pitný režim je během letních dnů, které děti tráví na přímém slunci, nesmírně důležitý. Připravte proto pro ně i jejich kamarády bezednou domácí limonádu, kterou si budou schopni sami ze skleněného soudku tradiční anglické značky Kilner načepovat. Praktický kohoutek stačí pouze jednoduchým pohybem otočit do vodorovné polohy a sklenice se vmžiku začne plnit chutným nápojem, který jste si pro žíznivé ratolesti připravili. Kromě chytrého servírovacího systému, který lze snadno vyměnit za nový, je soudek praktický i díky svému dostatečně velkému plnícímu otvoru, který umožňuje přidat do limonády kousky čerstvého ovoce či ledových kostek pro větší osvěžení. Robustní nádobu o objemu 5 l najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu za 1 149 Kč.
Smeg, zmrzlinovač
Oslnivé pohoštění, jehož příprava vám zabere sotva pár minut! Zmrzlina je jednou z nejoblíbenějších pochutin, na kterou se v létě těší nejen děti. Připravte si oblíbenou rodinnou příchuť z pohodlí domova díky stylovému zmrzlinovači značky Smeg. Spojení vytříbeného designu a prvotřídní technologie povýší vaše kulinářské schopnosti na úplně novou úroveň. Mrazící mísa pojme až 700 gramů jednotlivých surovin, ze kterých za méně než 30 minut připraví osvěžující sladké potěšení o výsledném objemu 1,1 l. Praktický tvar trendy přístroje umožňuje snadné přidání přísad i během přípravného procesu. Kromě chladící nádoby balení také obsahuje užitečnou stěrku, která je vyrobena z odolného plastového materiálu, a průhledné víko pro snadné uchování připravené zmrzliny. Zmrzlinovač zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu za 3 050 Kč.
Oxo, Lžíce na zmrzlinu s výklopným mechanismem, Good Grips
Domácí zmrzlina podávaná stylovou lžící do domácích vaflových kornoutků, které jste právě vytáhla z trouby. Americká značka Oxo, typická jednoduchostí a efektivností svých produktů, ukrývá ve své nabídce i vylepšenou verzi klasické lžíce na zmrzlinu, kterou si pro její kvalitní design a spolehlivost zamilujete hned při prvním použití. Kuchyňský pomocník je vyrobený z prvotřídní oceli zasazené do robustní, přesto však měkké rukojeti, která padne do rukou nejen pravákům, ale i levákům. Obávat se nemusíte ani kapek postupně se roztékající servírované zmrzliny, jelikož je lžíce vybavená protiskluzovými prvky, které zajistí bezpečné a pohodlné použití za každých okolností. Kuchyňské náčiní, které lze díky dostatečně velkému otvoru na rukojeti také zavěsit, naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu za 399 Kč.
Villeroy & Boch, Dětská jídelní sada Roar like a Lion, 7 ks
Dětská porcelánová sada s roztomilými zvířecími motivy, ze které bude vašemu dítěti připravená odpolední svačinka chutnat o něco více. Německá porcelánka Villeroy & Boch se rozhodla zaujmout dětskou pozornost poutavým příběhem malé opičky a usměvavého lvíčka, kteří společně zdobí sedmidílnou sadu porcelánového nádobí, která se skládá z talíře, misky, malého hrnku a základní soupravy nerezového příboru. Jemné hnědé a béžové tóny nesoucí se celým setem dokonale doplní váš jídelní porcelán. Abyste nemuseli mít strach křehké nádobí denně používat, a dělat tak radost vašim ratolestem během každičkého stolování, platí na dětský porcelán značky Villeroy & Boch zakoupený v prodejnách Potten & Pannen – Staněk či na e-shopu, dvouletá záruka, která se vztahuje na jakékoliv poškození. Rozbije-li se vám tedy nádobí či se pouze určitá jeho část odštípne, můžete si jej nechat vyměnit za úplně nový kus. Hravá sada z kolekce Roar like a Lion je k dostání za 1 675 Kč.

 Vše zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz