Značka Lasocki se vrací s novou kolekcí, která potěší každého milovníka módy. Je to skutečná pastva pro oči – od nadčasové klasiky až po nejžhavější trendy sezóny, a navíc v pohodlném vydání.

Letošní podzim se značka Lasocki zaměřuje na nadčasovost s nádechem avantgardy. Béžové kotníkové boty se silnou podrážkou jsou absolutní nutností – skvěle doplní třeba nonšalantní outfit s džínami a oversized svetrem. Kožené mokasíny dodají eleganci kancelářskému stylu s cigaretovými kalhotami a sakem a medové lodičky s blokovým podpatkem zase vytvoří harmonický duet s pletenými šaty. Stříbrné baleríny jsou skutečným hitem sezóny! Díky svému minimalistickému designu jsou mimořádně univerzální. Výborně se hodí na večer k malým černým nebo saténovým midi šatům, stejně dobře však budou fungovat i v každodenním ležérním outfitu.

Značka Lasocki nezapomíná ani na doplňky, které nezaměnitelným způsobem podtrhnou váš styl. Prostorné shopperky pojmou vše, co potřebujete na každý den – jsou ideální do práce i na nákupy. Menší modely v tlumených barvách dodají noblesu nejrůznějším modelům. Minimalistický design kabelek Lasocki dokonale zapadá do nejnovějších trendů.

Pánská kolekce je kvintesencí elegance v moderním provedení. Klasické kotníkové boty a perka vytvoří dokonalý komplet s chino kalhotami, košilí a tvídovým sakem. Černé polobotky jsou univerzální volbou pro příznivce smart casual – vypadají skvěle s elegantními kalhotami a svetrem, stejně jako s džínami.

Kolekce Lasocki Kids reaguje na potřeby aktivních dětí a jejich rodičů. Pevné, zateplené kotníkové boty a polobotky se zapínáním na suchý zip poskytují pohodlí při každodenních hrách a procházkách. Dívky ocení stylové kotníkové boty s ozdobnými přezkami, zatímco chlapci si mohou vybrat z tenisek se zapínáním na suchý zip.

Nová kolekce Lasocki je esencí podzimního stylu. Všechny modely jsou k dostání v prodejnách CCC, v aplikaci a na ccc.eu.

SLEDUJTE NÁS NA:

Instagram: @cccshoesbags #cccshoesbags

Facebook: www.facebook.com/CCC.CzechRepublic/

TIKTOK: www.tiktok.com/@cccshoesbags