HONOR ve spolupráci se společností Qualcomm představil na akci Snapdragon Summit 2024 první ekosystém založený na umělé inteligenci.

Globální technologická značka HONOR včera oznámila, že její nadcházející řada smartphonů Magic7 bude poháněna revoluční platformou Snapdragon® 8 Elite Mobile Platform od Qualcomm Technologies. Na Snapdragon Summit 2024 společnost HONOR odhalila své plány rozvoje ekosystému zaměřeného na umělou inteligenci. Na pódiu HONOR představil průlomové funkce umělé inteligence, které se objeví v řadě Magic7, včetně prvního AI Agenta v zařízení pro otevřený ekosystém a první real-time vykreslování grafiky NPU pro mobilní hraní. Společnost také ukázala první náhled svého nového vlajkového modelu.

„Otevřenost a spolupráce jsou součástí naší DNA,“ uvedl Dr. Ray Guo, marketingový ředitel společnosti HONOR. „Ve spolupráci s Qualcomm Technologies definujeme první ekosystém zaměřený na AI a revolučně měníme uživatelské zkušenosti. Jsme nadšeni, že můžeme představit prvního AI Agenta pro otevřený ekosystém a poprvé přinést generativní umělou inteligenci poháněnou jednotkami NPU do her. Vítejte v éře autopilota AI pro mobilní zařízení.“

„Těší nás, že můžeme spolupracovat se společností HONOR na utváření budoucnosti umělé inteligence a předefinování způsobu interakce lidí s technologiemi,“ řekl Chris Patrick, senior viceprezident a generální ředitel pro mobilní telefony, Qualcomm Technologies. „Společně máme potenciál posouvat hranice AI a vytvářet skutečně transformační zážitky.“

Autopilot AI pro mobilní zařízení: První AI Agent v odvětví pro otevřený ekosystém

Řada HONOR Magic7 představí prvního AI Agenta na zařízení pro otevřený ekosystém. Prostřednictvím jednoduché textové nebo hlasové výzvy může AI Agent jménem uživatele provádět úkony, jako je například objednávka jídla domů. S uživatelovým souhlasem se dokáže učit z jeho návyků a přijímat inteligentní rozhodnutí. Například může zjistit, že uživatel preferuje kávu s ovesným mlékem, a podle toho ji objednat. Pomocí jednoduchého příkazu také dokáže najít a zrušit nechtěná předplatná v různých aplikacích, čímž překonává hranice mezi aplikacemi a službami.

AI Agent, podobně jako osobní asistent, může pomáhat v široké škále úkolů, včetně plánování cestování, rezervace letenek, plánování kalendáře, správy oznámení, přenosu souborů mezi aplikacemi a dalších. AI agent, který poběží v systému MagicOS 9.0 na zařízeních řady HONOR Magic7, poskytuje bezkonkurenční pohodlí a zahajuje éru autopilota AI.

Hardware podporovaný AI: Generativní umělá inteligence poprvé v zařízeních využívá při hraní her jednotku NPU

Chystaná řada chytrých telefonů Magic7 poprvé přinese do her generativní AI přímo poháněnou jednotkou NPU. V porovnání s jinými smartphony snižuje řešení společnosti HONOR zatížení GPU, což vede k nižším teplotám zařízení a lepšímu hernímu zážitku s vyšší kvalitou obrazu.

Bezproblémová AI: MagicRing posiluje ekosystém Snapdragon

Během své prezentace HONOR ukázal, jak ve spolupráci se společností Qualcomm Technologies definuje ekosystém zaměřený na umělou inteligenci, jehož cílem je revoluční změna uživatelských zkušeností v oblasti konektivity, interakce a výkonu. Značka také převedla, jak její technologie MagicRing posiluje tento ekosystém v celé řadě produktů, aplikací a služeb.

MagicRing usnadňuje práci s umělou inteligencí na více zařízeních díky bezpečnému a plynulému toku služeb a informací mezi jednotlivými zařízeními. Například při používání systému Windows na platformě Snapdragon umožňuje Cocreator uživatelům vytvářet detailní umělecká díla z jednoduchých náčrtů. Díky technologii MagicRing mohou uživatelé na svém zařízení HONOR MagicPad 2 bezproblémově přistupovat k aplikaci Cocreator a kreslit s pomocí AI mistrovská díla tužkou Magic Pencil. Mohou také používat funkci smartphonu HONOR Magic V3 AI Eraser na notebooku HONOR MagicBook Art 14, a užívat si tak pohodlí funkcí mobilní umělé inteligence na všech svých zařízeních.

Řada HONOR Magic7, vybavená procesorem Snapdragon 8 Elite a operačním systémem MagicOS 9.0, je připravena zahájit novou éru autopilota AI díky svému intuitivnímu AI Agentovi. Řada poprvé přinese na zařízení do her generativní umělou inteligenci poháněnou jednotkou NPU. Další informace budou zveřejněny na akci k uvedení řady HONOR Magic7, která proběhne 30. října 2024 v Číně.

Další informace o značce HONOR najdete na oficiálních webových stránkách: www.honor.com/cz

Společnost HONOR je předním světovým dodavatelem chytrých zařízení. Jejím cílem je stát se globální ikonickou technologickou značkou a prostřednictvím svých výkonných produktů a služeb vytvářet nový inteligentní svět pro každého. Neochvějně se zaměřuje na výzkum a vývoj a snaží se vyvíjet technologie, které lidem po celém světě umožňují jít dál a dávají jim svobodu dosáhnout a udělat víc. HONOR nabízí řadu vysoce kvalitních chytrých telefonů, tabletů, notebooků a nositelných zařízení, které vyhovují každému rozpočtu, a díky svému portfoliu inovativních, prémiových a spolehlivých produktů umožňuje lidem stát se lepší verzí sebe samých.

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK