Envy Therapy opět představuje další radikální krok v péči o pleť. Světelnou terapii v podobě LED masky – Light Therapy Face Mask. Jedná se o revoluční a neinvazivní přístup ke zlepšení vzhledu pleti. Dle prokázaných klinických studií LED terapie stimuluje buňky, regeneruje poškozenou pleť, snižuje zarudnutí a eliminuje vrásky, a poskytuje řadu dalších benefitů. Envy Therapy Light Therapy Face Mask je ideální pro pohodlné domácí použití.

  bojujete s akné, snažíte se zmírnit známky stárnutí nebo prostě chcete osvěžit svůj vzhled, tato LED maska se stane vaší tajnou zbraní, stejně jako například u Dary Rolins, která se též zúčastnila slavnostního představení této jedinečné novinky. Akce Glow & Glam s podtitulem Code R(L)ED proběhla začátkem října v Royal Clubu a nesla se v červené náladě stejně tak, jako jedno z hlavních funkčních světel masky. Právě intenzivní červené světlo zvyšuje elasticitu pleti, stimuluje buněčný metabolismus a redukuje jemné vrásky a linky.

Akce se zúčastnili dále například Aneta Vignerová, Zuzana Stráská a další.

Díky pozitivním zkušenostem se světelnou terapií jsme se na Envy Klinice rozhodli přinést tuto formu terapie i do pohodlí domova. Po více než roce intenzivního vývoje jsme vytvořili masku, do které jsme zakomponovali naše dlouholeté odborné poznatky. S mimořádnou péčí jsme vybrali světelné módy, které jsou nejvhodnější pro řešení nejčastějších problémů pleti. Optimalizovali jsme počet a intenzitu LED diod, čímž jsme zabezpečili maximální účinnost terapie“, komentuje tento skvělý produkt zakladatelka Envy Therapy, Natália Selveková a dodává:“ Jak je u Envy Therapy zvykem, každý náš produkt je promyšlený do detailu, je funkční a přináší skutečný pokrok v oblasti krásy. Sami tak nyní můžete i vy zažít kouzlo domácí fototerapie.“

Light Therapy Face Mask

Materiál je výjimečně jemný a příjemný – food-grade silikon, který se přizpůsobí tvaru obličeje a poskytne vám tak pohodlí při každém použití.

Light Therapy Face Mask účinně řeší řadu kožních problémů, protože LED (Light Emitting Diode) terapie využívá specifické vlnové délky světla, které pronikají do pokožky různými hloubkami. Každá barva světla má svůj jedinečný účel a zaměřuje se na různé kožní nedostatky:

1. Červené světlo: Zvyšuje elasticitu pleti, stimuluje buněčný metabolismus a redukuje jemné vrásky a linky.

2. NIR-Infračervené světlo: Proniká hlouběji do tkání, podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, stimuluje krevní oběh a vypíná pokožku.

3. Modré světlo: Redukuje tvorbu mazu, ničí bakterie způsobující akné, zmírňuje zánětlivá ložiska a urychluje jejich hojení.

4. Oranžové světlo: Upravuje barevné nerovnosti sluncem poškozené pokožky, hluboké pigmentace a melasmy.

5. Fialové světlo: Zklidňuje zánětlivé procesy, působí antioxidačně a rozjasňuje pleť.

6. Tyrkysové světlo: Zvyšuje buněčnou energii. Minimalizuje podráždění citlivé pleti a urychluje rekonvalescenci po zákrocích.

7. Zelené světlo: Snižuje produkci melaninu, vyrovnává tón pleti, zjemňuje tmavé skvrny a jiné barevné nedokonalosti.

8. Žluté světlo: Příznivě působí na celou škálu projevů onemocnění rosacea a zjemňuje zarudnutí pokožky a otok.

Envy Therapy Light Therapy Face Mask je jednoduchá k použití – stačí jen 10 minut denně, což umožňuje rychlou a efektivní skincare rutinu. LED terapie je naprosto bezbolestná a nejlepších výsledků dosáhnete, pokud masku začleníte do své rutiny několikrát týdně. Před každým použitím si důkladně očistěte obličej, abyste maximalizovali pronikání světla a účinnost. Po použití masky aplikujte Envy Therapy sérum a krém, abyste uzamkli hydrataci a výživné látky. Light Therapy Face Mask je cesta k zářivé pleti.

K dostání na envytherapy.com a v sítích parfumérií Douglas za 5 900 Kč.

Technické parametry

  • Model výrobku: RB-008G
  • Počet LED žárovek: 280 ks
  • Nabíjecí napětí: 5V
  • Jmenovité napětí: 3,7V
  • Nabíjecí proud: 600MA
  • Jmenovitý výkon: 4W
  • Vyrobeno ze silikonu potravinářské kvality