Ve středu 2. 10. ve 13:13 hodin proběhl slavnostní křest kalendáře, kde zároveň trio Jan Kopečný, Petr Ryšavý a Josef Vágner odtajnili své plány a nový projekt, který je naplánovaný na rok 2025. Během křtu trio známých zpěváků, muzikálových a seriálových herců  odtajnilo, že tento kalendář obsahuje tajnou šifru, kterou mohou ti, co získají kalendář, ji postupně odhalovat.

Přední čeští zpěváci a muzikáloví herci Josef Vágner, Jan Kopečný a Petr Ryšavý zpívají hity nejen z tradičních muzikálů jako jsou Bídníci, Kleopatra, Angelika, Tři mušketýři, ale také z českých hit-muzikálů. V programu tak zní ty největší hity W. Matušky, V. Neckáře, kapely Lucie, J. Ledeckého, K. Gotta, M. Davida, H. Vondráčkové, L. Bílé a dalších. Dle charakteru akce je koncert prokládaný vtipnými historkami ze zákulisí divadla a české hudební scény.

Zpěváci Josef Vágner (33), Jan Kopečný (34) a Petr Ryšavý (33) slaví s formací Muzikály Naruby nevídaný úspěch. Po beznadějně vyprodaných sálech po celé České republice a nadšených ovací fanoušků se chystají pokořit další zásadní milník. 2. listopadu 2024 vystoupí v pražském sálu O2 universum.

„Když jsme odehráli náš první koncert, nikdo z nás vlastně nepředpokládal, že bychom mohli s Muzikály Naruby pokračovat. Máme za sebou desítky odehraných vystoupení a po našem hlavním milníku, vyprodané pražské Lucerně, jsme přemýšleli o možném prostoru, kde uspořádáme další koncert. Atmosféra na koncertech je skvělá a moc si to pokaždé s fanoušky užíváme,“ svěřuje se se svými pocity Petr Ryšavý.

„Po Lucerně nás čeká zásadní životní vystoupení. To, že jsme se rozhodli uspořádat koncert v O2 Universum, není jen tak. Chceme tím poděkovat našim fanouškům, věříme, že to bude mejdan, na který se nezapomíná,“ doufá Josef Vágner a jeho kolegové jen souhlasně přikyvují.

„Během léta proběhlo několik koncertů, v listopadu pak dvakrát vystoupíme v Divadle Broadway. Přípravy do O2 Universum byly opravdu dlouhodobější, protože vyprodat tento sál není snadné, ale všichni věříme, že se nám to podaří,“ dodává jako poslední z tria Jan Kopečný.

Kalendář byl pokřtěn italským šumivým sektem na kapotě stylového auta, Josef Vágner, Petr Ryšavý a Jan Kopečný všem přítomným oznámili, že pro nadcházející sezónu chystají velkolepé překvapení v podobě pohádkové tématiky.

Koncertní zábavná show naplněná těmi největšími hity z českých i světových muzikálů.Muzikály Naruby, to je koncert živé kapely, která hraje známe hity tak, jak jste je ještě nikdy neslyšeli.


Vstupenky a další informace:

Muzikály Naruby (muzikalynaruby.cz)