Představte si sami sebe u moře. Slunce vás hřeje a jemný vánek čechrá vaše vlasy. Léto je obdobím spontánnosti, kdy se každý smích sdílený s přáteli a každá tichá chvilka rozjímání u vody stává příběhem, který čeká na vyprávění. Letos v létě se ponořte do umění tyto okamžiky zachytit – nejen v pixelech, ale i v emocích, které vyvolávají, a ve vzpomínkách, které vytvářejí.

Právě v těchto upřímných okamžicích, ve spontánních momentkách, se nejvíce odráží esence léta. A s každým kliknutím závěrky uchováváme nejen scény, ale i pocity, které definují toto období nekonečných možností. V umění zachytit podstatu léta se fotografie stávají vypravěčem zachycujícím okamžiky radosti, krásy i klidu. Jde o víc než jen o focení. Jde o uchování emocí a vzpomínek, které definují léto. Představujeme vám HONOR 200 Pro, smartphone navržený tak, aby díky inovativním funkcím a elegantnímu designu pozvedl vaše fotografie na novou úroveň.

Portréty focené na pláži zachycují podstatu léta. S HONOR 200 Pro, vybaveným špičkovou technologií vyvinutou na míru pro nadšence fotografování portrétů, můžete své fotografie pozvednout na novou úroveň a zároveň uchovat cenné okamžiky tohoto krásného ročního období.

87897ede4b5e5-blobid0.jpg

Zvýraznění přirozené krásy pomocí nástroje HONOR AI Portrait Engine s umělou inteligencí

Jednou z výjimečných funkcí modelu HONOR 200 Pro je režim AI Portrait, který je navržen tak, aby vylepšil portréty přirozeným bokeh efektem, jenž rozostří pozadí a zároveň zachová objekt ostrý. Tato inovativní technologie inteligentně rozpoznává obličeje a scény a v reálném čase přizpůsobuje nastavení tak, aby optimalizovala osvětlení, kontrast a vyvážení barev. Výsledek? Podmanivé portréty, které nejenže odrážejí přirozenou krásu fotografovaného objektu, ale také vyzařují emoce a atmosféru okamžiku.

Zachycení emocí ve stylu Harcourt

HONOR 200 Pro, inspirovaný ikonickým fotografickým stylem Studia Harcourt, které spolupracovalo na jeho vývoji, nabízí sofistikovaný přístup k portrétní fotografii. Využití milionů datových souborů světel a stínů z více než 1 000 scén umožňuje funkci AI Neural Network fotoaparátu HONOR 200 Pro určit optimální nastavení expozice pro zachycení a úpravu požadovaného světla a stínu, čímž napodobuje estetiku osvětlení, kterou používá Studio Harcourt. Ať už chcete zachytit spontánní úsměv při dovádění ve vlnách nebo zasněný pohled pod palmou, režim fotoaparátu HONOR 200 Pro inspirovaný stylem Harcourt promění každou fotografii v umělecké dílo.

Technická dokonalost pro snadné fotografování

Za štíhlým a elegantním designem modelu HONOR 200 Pro se skrývají technické inovace, které zajišťují bezproblémový provoz smartphonu a výjimečnou kvalitu obrazu. Tato působivá sestava, vybavená 50Mpx portrétním hlavním fotoaparátem s duální stabilizací (OIS + EIS), zajišťuje jasné a detailní snímky i v náročných světelných podmínkách a za pohybu. Lehký rám smartphonu pohodlně padne do ruky, což je ideální pro zachycení spontánních okamžiků během vašich plážových radovánek. Výkonná baterie umožňuje dlouhé focení, takže nikdy nezmeškáte perfektní záběr. Funkce umělé inteligence chytře rozpoznávají různé scény a podle toho upravují nastavení, což vám umožňuje soustředit se na zachycení okamžiku, zatímco HONOR 200 Pro zpracovává technické detaily.

49df8ff945225-obrazek.jpg

Jak fotit portréty na pláži: Praktické tipy s HONOR 200 Pro

Zde je několik praktických tipů, jak z focení portrétů na pláži vytěžíte co nejvíce:

1. Využijte přírodní prvky:

Využijte přírodní krásy pláže k vylepšení svých portrétů. Experimentujte s různými kompozicemi, které obsahují prvky, jako jsou písečné duny, mušle nebo nekonečně široká mořská hladina. Tyto prvky dodávají portrétům hloubku a kontext a vytvářejí pocit místa a příběhu.

2. Optimalizujte světelné podmínky:

Využijte měkké, rozptýlené světlo během východu a západu slunce, tzv. zlaté nebo magické hodiny, k vytvoření teplých, lichotivých portrétů. Umístěte objekt čelem ke světlu, abyste se vyhnuli ostrým stínům a zachytili přirozené světlo.

3. Prozkoumejte různé úhly a perspektivy:

Experimentujte s různými úhly a perspektivami, abyste portrétům dodali vizuální zajímavost. Pořizujte záběry zblízka, abyste zvýraznili výrazy a detaily obličeje, nebo fotografujte z nízkého úhlu, abyste do pozadí dostali nebe a pláž.

4. Efektivně využívejte režim AI Portrait:

Aktivujte na svém HONOR 200 Pro režim AI Portrait pro automatické rozostření pozadí a zdůraznění objektu. Tato funkce zlepšuje hloubku a zaostření, přitahuje pozornost k objektu a vytváří profesionální portrét ve studiové kvalitě.

5. Zachyťte spontánní okamžiky:

Některé z nejpamátnějších plážových portrétů jsou spontánní snímky, které zachycují skutečné emoce a interakce. Podpořte své objekty, aby se uvolnily a byly samy sebou, a zachyťte spontánní okamžiky smíchu nebo radosti, které autenticky odrážejí ducha léta.

Začněte vytvářet vzpomínky na léto ještě dnes a proměňte svá dobrodružství na nadčasové portréty se smartphonem HONOR 200 Pro. HONOR 200 Pro je u nás k dispozici ve dvou barevných variantách: Moonlight White a Black. Doporučená prodejní cena modelu HONOR 200 Pro 12 GB / 512 GB v srpnu je 17 990 Kč.

Než si sbalíte kufry a vyrazíte na cestu, prozkoumejte honor.com/cz a objevte ideální nástroj, který zachytí kouzlo vašeho letního příběhu.

9067e8621eccb-obrazek.jpg