Collagen Drink Citron ANNA BRANDEJS
Dáváte-li přednost doplňkům stravy v podobě nápoje na rozdíl od tobolek, zkuste Collagen Drink Citron od ANNA BRANDEJS ve formě rozpustného prášku. Mega dávka nejčistšího rybího kolagenu v doplňku stravy Collagen Drink ANNA BRANDEJS napomáhá zpevnění pleti a vyhlazení vrásek.

Obsažený rybí kolagen Naticol® se získává z vysoce kvalitních syrových rybích kůží specifickou enzymatickou hydrolýzou, skvěle se tak vstřebává skrze tenké střevo a pleť ho využije na maximum. Díky procesům demineralizace a filtrace má 100% čistotu.
Kyselina hyaluronová se dále postará o intenzivní hydrataci a zjemnění pleti. Vitaminy C, E a koenzym Q10 poskytnou ochranu před volnými radikály, a tak přispívají k ochraně pleti před předčasným stárnutím. Vaše pleť tak získá luxusní péči, kterou si zaslouží, v podobě vynikajícího nápoje se svěží příchutí citronu.
Denní dávka organismu poskytne 5000 mg kolagenových peptidů, jejichž účinek potvrzuje klinická studie: pleť se zpevní o 27 %, rozzáří se a sjednotí se její barevný tón.
K dostání na annabrandejs.cz za cenu 990 Kč/ 30 dávek.


Be Slim Ananas ANNA BRANDEJS
I během podzimu se můžete jednoduše udržovat ve formě. Podpořit své snahy o zhubnutí a vytvarování postavy můžete díky doplňku stravy ve formě prášku Be Slim s příjemnou ananasovou příchutí, který obsahuje 9 aktivních látek. Mezi ně patří například konjakový glukomannan, přírodní vláknina z hlízy zmijovce indického, který dokáže absorbovat padesáti- až stonásobek vody vlastní hmotnosti. Při smíchání s vodou vytvoří gel, který má téměř nulovou kalorickou hodnotu a částečně vyplní žaludek. Ve střevě navíc podporuje rozvoj přátelského mikrobiomu, protože jej částečně fermentují probiotické bakterie. Díky tomu se glukomannan může stát přirozeným a zdravým způsobem, jak napomoci regulovat chuť k jídlu a stimulovat hubnutí. Dále obsahuje například oblíbené psyllium, které rovněž napomáhá pocitu sytosti a dále přispívá k normální funkci střevního systému a normální hladině cholesterolu, extrakt z ostropestřce k pročištění či extrakt z ibišku súdánského k vylučování vody z organismu, vitalitě, osvěžení těla, normální činnosti trávicí soustavy, normální činnosti střevního traktu a normální činnosti cévního systému. Dále obsahuje vitamíny C, B5 a selen.
K dostání na annabrandejs.cz za cenu 1 190 Kč/ 20 dávek.