Síť autocenter AAA AUTO, která patří do nadnárodní skupiny AURES Holdings, se opět stala partnerem českého fotbalu. Obě strany tak navázaly na partnerství, které je spojovalo už před časem.

AAA AUTO bude podporovat nejen reprezentace mužů a žen, ale také projekt Náš fotbal živě a plážový fotbal.

„Jsem si jistý, že půjde o oboustranně prospěšné spojení. Pokračujeme tak po vytyčené cestě za posilováním partnerského poolu,“ poznamenal předseda FAČR Petr Fousek.

„AAA AUTO podporuje fotbal dlouhodobě jako v tuzemsku nejsledovanější sport. Jsme rádi, že jsme se na spolupráci s reprezentací dohodli a těšíme se na její sportovní úspěchy i přesah do našeho businessu,“ uvedl Petr Vaněček, co-CEO společnosti AURES Holdings, která síť autocenter AAA AUTO provozuje.

Nový partner české fotbalové reprezentace uzavřel s FAČR a STES smlouvu na dva roky, síť autocenter AAA AUTO se tak stává jedním z oficiálních dodavatelů FAČR a české fotbalové reprezentace. Podmínky kontraktu se obě strany rozhodly nekomentovat.

„AAA AUTO je další společností v řadě, se kterými jsme se v posledních měsících domluvili na uzavření dlouhodobého partnerství. Věřím, že společně zažijeme především velký sportovní úspěch, ať už v podobě postupu na mistrovství světa 2026, nebo postupu na mistrovství Evropy žen 2025,“ dodal výkonný ředitel STES Martin Rak.

Automobily od AURES Holding budou využívány nejen u reprezentačních týmů, ale sloužit budou také Grassroots trenérům mládeže (GTM), kteří působí v regionech a pomáhají i klubům na krajské a okresní úrovni.

„Chceme podporovat mládežnickou i dětskou kopanou v regionech, je to budoucnost českého fotbalu. Jsme rádi, že můžeme pomoct vychovat třeba budoucí reprezentanty,“ uvedl ředitel marketingu AURES Holdings Karel Smrž.

FAČR a STES zároveň pokračují ve dlouhodobé a úspěšné spolupráci s Hyundai.

Síť autocenter AAA AUTO působí na trhu již 32 let. Ze své základny v Česku expandovala i do dalších zemí regionu – Slovenska, Polska, Maďarska a Německa. Provozuje ji společnost AURES Holdings, která je největším prodejcem ojetých aut ve střední Evropě.