Společnost Miele, přední výrobce prémiových přístrojů pro domácnost, představuje nový designový klenot pro moderní kuchyně – nástěnné digestoře DAH 4970 Sienna s unikátním betonovým a bronzově patinovým vzhledem. Tyto inovativní digestoře nejsou pouhým funkčním prvkem, ale také výjimečným designovým doplňkem, který povznese každou kuchyň na novou úroveň elegance.

Beton a bronz: netradiční materiály v hlavní roli

Betonový vzhled digestoří Miele přináší do kuchyně moderní a industriální estetiku, která je aktuálně velmi trendy. Tento designový prvek se skvěle hodí například do minimalistických a loftových interiérů, v nichž se klade důraz na jednoduchost a čisté linie. Povrch v betonovém vzhledu je navíc velmi odolný a snadno se udržuje, což zaručuje dlouhou životnost a stále dokonalý vzhled.

Pro ty, kteří preferují hřejivější vzhled, je k dispozici varianta s bronzově patinovaným povrchem. Tento elegantní design dodává kuchyni nádech luxusu a sofistikovanosti. Bronzová patina se výborně hodí k dřevěným a kamenným prvkům, což umožňuje vytvořit harmonický a útulný prostor.

Dokonalý soulad mezi funkčností a estetikou

Nové digestoře Miele přinášejí celou řadu benefitů, které ve své kuchyni rozhodně oceníte. Díky mimořádně tichému ECO motoru si můžete vychutnat klid a pohodu i při vaření. S hlučností pouhých 50 dB je tato digestoř ideální do otevřených prostor. Moderní technologie SmartControl a Con@ctivity umožňují snadné ovládání a automatickou regulaci výkonu digestoře podle potřeby. Con@ctivity zajišťuje, že digestoř automaticky reaguje na nastavení varné desky, což přináší maximální komfort při vaření.

Desetivrstvý nerezový tukový filtr zaručuje vysokou účinnost filtrace a snadné čištění v myčce nádobí. To znamená méně starostí s údržbou a více času na vaření. ECO motor šetří až 50 % energie ve srovnání s běžnými ventilátory, což je výhodné pro vaši peněženku i pro životní prostředí. LED osvětlení s tlumeným světlem a možností nastavení intenzity zajišťuje dokonalé osvětlení pracovní plochy a vytváří příjemnou atmosféru.   

     

Špičková technologie ukrytá v uměleckém díle

Nové digestoře Miele DAH 4970 Sienna nejsou jen klasickým kuchyňským přístrojem, ale také designovým prvkem, který přináší do vaší kuchyně modernost, eleganci a funkcionalitu. Betonový a bronzově patinovaný vzhled dodává prostoru unikátní charakter, zatímco pokročilé technologie zajišťují maximální komfort a účinnost při vaření. Díky těmto vlastnostem se digestoře Miele stávají nepostradatelným pomocníkem v každé moderní kuchyni.

Získejte víc informací

Nechte se inspirovat a dopřejte své kuchyni kousek luxusu a moderní elegance s novými digestořemi Miele. Navštivte naše Miele Experience Centra v Praze a Brně nebo www.miele.cz a dozvíte se více o těchto jedinečných produktech, které přinášejí designovou revoluci do světa kuchyňských spotřebičů.

Miele ČR zahrnuje dvě společnosti – obchodní část a výrobní závod v Uničově. Firma Miele, spol. s r. o., byla založena v červenci 1991 v Brně. Začínala s pouhými pěti spolupracovníky, kteří se zabývali prodejem zemědělské techniky, spotřebičů pro domácnost i profesionálních přístrojů. Historie Miele v oblasti zemědělské techniky a profesionálních přístrojů (především laboratorní myčky) však sahá ještě před rok 1989. Centrála firmy sídlí od roku 1991 v Brně (od roku 2010 ve Spielberk Office Centre).

O zákaznický komfort se stará vlastní značkový servis firmy i rozsáhlá síť ověřených obchodních partnerů, jako jsou architektonické ateliéry, kuchyňská studia nebo sítě obchodů s elektronikou a bílou technikou.

V roce 2004 byl otevřen výrobní závod Miele v Uničově jako jediný závod koncernu Miele v České republice. Společnost se zde soustředí na výrobu a montáž přístrojů v oblasti péče o prádlo a nádobí, které se vyvážejí do celého světa.

Generálním ředitelem Miele ČR a SR je Josef Jelínek.

Společnost Miele založili v roce 1899 technik Carl Miele a obchodník Reinhard Zinkann jako rodinný podnik na výrobu odstředivek mléka. Ve své dlouhé historii se firma nesoustředila jen na výrobu přístrojů pro domácnost, ale v jejím portfoliu byly kdysi i automobily, ruční vozíky, kola nebo motorky. Firemním mottem je od počátků „Immer besser – Vždy lepší“.

Dnes patří Miele k předním světovým dodavatelům prémiových domácích přístrojů pro oblasti vaření, pečení, vaření v páře, chlazení/mrazení, přípravy kávy, mytí nádobí, praní a péči o podlahy. Kromě toho nabízí myčky nádobí, pračky a sušičky pro průmyslové použití a také čisticí, dezinfekční a sterilizační zařízení pro zdravotnická zařízení a laboratoře. Společnost má osm výrobních závodů v Německu, po jednom závodě v Rakousku, České republice, Číně, Rumunsku a Polsku a také dva závody italské dceřiné společnosti Steelco Group, která se zabývá zdravotnickou technikou.

Společnost Miele je zastoupena v téměř 100 zemích / regionech prostřednictvím vlastních prodejních společností nebo dovozců. Hlavní sídlo rodinné firmy vedené čtvrtou generací zakladatelů se nachází v Gütersloh ve Vestfálsku.

www.miele.cz