Léto láká k aktivitám a pobytu venku. Aby vám ve vašem náročném programu nikdy nedošla energie, mějte vždy po ruce chutnou a vyváženou svačinku – cereální tyčinku Fit müsli. Na náš trh ji již více než 30 let přináší společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina a za tu dobu si získala mnoho příznivců mezi malými i velkými mlsouny.

Fit müsli nezaujme jen svou chutí, ale i vyváženým složením, které je v souladu s aktuálními výživovými trendy. Je vyrobena z pečlivě vybraných surovin přírodního původu, jako jsou cereální vločky, sušené ovoce v čele s českými jablky, oříšky a semínka. Má vysoký obsah vlákniny, díky čemuž skvěle zasytí a blahodárně působí na naše trávení. Nechybí v ní také cenné vitamíny a minerály. Je výborným zdrojem postupně se uvolňující kvalitní energie, kterou budete v létě rozhodně potřebovat.

fit-8.jpg

Vzhledem k praktickému balení jí můžete mít za každých okolností sebou, pro případ, kdy budete potřebovat rychlou regeneraci nebo dostanete chuť na něco dobrého. V nabídce je nepřeberné množství příchutí – ve variantě bez polevy, s jogurtovou a kakaovou polevou – včetně tyčinek kompletně bez lepku.

Fit müsli tyčinky můžete vyzkoušet již nyní. Hrajeme o ně totiž v naší letní soutěži. Podaří se vám najít správnou odpověď na jednoduchou soutěžní otázku? Chcete vyhrát balíček s výběrem tyčinek FIT?  Potom stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a být ve správném pořadí.

Kde se vyrábí tyčinky Fit müsli?

a) v Německu

b) v Polsku

c) v České republice

Odpověď posílejte do 4.8.20024 na soutez@stylemagazin.cz, do předmětu uveďte FIT. Vyhrává 50., 100., 150., 200. a 300. správná odpověď. Pět výherců bude informováno mailem.

Untitled-collage.jpg

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz.