Lázně fénix jsou ambulantní lázně v Praze, které se nachází přímo v srdci Prahy naproti Národnímu muzeu. Doslova jen pár kroků od Václavského náměstí uprostřed rušné metropole se nacházejí plnohodnotné lázně – Lázně Fénix. 

Nové lázeňské centrum plné pohody a relaxace nabízí řadu různých procedur, které uspokojí i ty nejnáročnější návštěvníky. 

Lázně Fénix se specializují na řešení zdravotních potíží, zprůchodnění lymfatického systému, redukci nadváhy, detoxikační kůry, wellness zážitky a posilování fyzické i psychické kondice a nechybějí nám ani omlazující a kosmetické procedury. 

Lázně Fénix poskytují širokou škálu služeb týkajících se péče o tělo, a to ve smyslu manuálních i speciálních přístrojových masáží a dalších procedur zaměřených na úlevu od bolestí, krásu, hubnutí i relaxaci. Pracují na bázi originálního konceptu, který je značně odlišuje od konkurence. Jedná se zejména o přístup a vnímání potřeb lidského organismu. Velkou část nabídky tvoří lymfatický program, protože potíže s lymfatickým systémem má díky sedavému způsobu života většina z nás. Lymfa při nedostatečném pohybu stagnuje, a tím se celý lymfatický systém postupně zanáší. To se pak projevuje především zadržováním vody v těle, bolestmi kloubů a únavou. Zprůchodněním lymfatického systému a krevního oběhu se zbavíte nadbytečné vody v těle, otoků a syndromu těžkých nohou. Navíc dochází také k rozmělnění viscerálního tuku kolem životně důležitých orgánů, díky čemuž pak orgány mohou mnohem lépe pracovat. Rozprouděním lymfy se také vyloučí dlouhodobě nahromaděné toxické látky z těla.

Lymfatický program Lázní Fénix v sobě spojuje jednak speciální metodu manuálních hmatů a pohybů vedoucích k aktivaci lymfy, zároveň ale i ošetření pomocí moderních přístrojů. Jedna z nabízených metod je také odvodnění přes chodidla. Tato elektrolytická detoxikační lázeň nohou pomáhá zbavit se těžkých kovů, kyselosti těla, toxinů a nikotinu, bez ohledu na to, kde se v těle nacházejí. Proces iontového čištění vytváří proud nabitých kladných a záporných iontů, které k sobě přitahují a zachycují částice těžkých kovů obsažené v toxických látkách, které kolují v krvi a lymfě. Ty jsou pak z těla vyloučeny skrze pokožku chodidel do detoxikační lázně. Každý se o tom může sám přesvědčit podle různě tmavého zbarvení vody. 

.

V nabídce lázní zákazníci najdou specializované jednodruhové masáže i doplňkové přístrojové procedury zaměřené na zdraví, krásu a relaxaci. Zdejší specialitou jsou ovšem kombinované balíčky služeb, které jsou ověřeny letitou praxí a doporučovány z důvodu komplexnosti a prokazatelně příznivějšího účinku na lidský organismus. Poznejte kouzlo dokonalé relaxace na místě, kde se o vás postarají od hlavy až k patě. Poskytnou vám úlevu od bolestí, pomohou s dlouhodobými projevy nedostatku energie, zregenerují vaše tělo a pomohou s odstraněním celulitidy, hubnutím a tvarováním postavy. Pro dámy mají Lázně Fénix navíc v nabídce speciální balíčky na omlazení, redukci vrásek a neinvazivní liftingové terapie. A v případě, že by pánové chtěli mít také pleť jak ze žurnálu, nabídku zkrášlujících procedur nabídnou rádi i jim!

Pražské Lázně Fénix: Jak na krásná a štíhlá stehna?

Pro koho jsou lázeňské procedury vhodné? 

Lázeňské procedury jsou vhodné pro ženy i muže bez omezení věku a jsou pro zdravé i nemocné. Každý klient, který navštíví lázně Fénix má k dispozici veškerý komfort. To znamená, že při příchodu ho přivítá terapeutka a připraví mu veškeré věci, co potřebuje (župan, přezůvky, jednorázová tanga pro dámy i pány a osušku) a odchází do šatny, kde se klient převleče a v další místnosti ho čeká specialista na vstupní konzultaci. Sebou si tedy stačí přinést pouze dobrou náladu. 

Jak probíhá vstupní konzultace? 

Nejdříve probíhá seznámení se s klientem, kde založíme kartu klienta a zjistíme jeho cíl návštěvy. Do karty klienta zapíšeme: 

– jaké léky užívá (na co se konkrétně léčí) 

– jaké operace prodělal 

– zda má nějaké zdravotní komplikace (bolest žaludku, otoky, tlak….) Poté se klient postaví na speciální přístroj, který udělá kompletní analýzu těla: – zda je nadváha nebo podvýživa 

– kolik je v těle zadržené vody navíc 

– kolik má v sobě toxického odpadu 

– množství viscerálního tuku kolem orgánů 

– vyhodnocení bazálního metabolismu 

Dle těchto informací odborník připraví balíček šitý na míru dle zdravotních potíží, včetně počtu návštěv. 

Do lázní Fénix není potřeba dovolené, klient dochází 1x týdně nebo 1x za čtrnáct dní či dle potřeb. 

Lázeňský program trvá cca 2-3 hodiny a již po první návštěvě klient odchází jako znovuzrozený.

Lymfatický systém 

Co je lymfatický systém? 

Lymfatický systém je tzv. naše čistička odpadu. Lymfatická míza funguje podobně jako krevní oběh a dokonce se mu i podobá. Má své vlastní cévy a hlavně svá centra lymfatických uzlin, které fungují jako filtry po celém těle, přes které tělo čistí veškerý odpad (chemické látky ze stravy a léků, přebytky hormonů, tukové buňky, soli, bakterie a veškeré toxiny, které do něj nepatří). Kdybychom lymfatický systém neměli, v našem těle by se shromažďoval veškerý odpad (jako taková skládka) a naše tělo by se doslova otrávilo vlastním odpadem. Důležité je nepodceňovat svůj lymfatický systém. 

Jak se projevuje zanesený lymfatický systém? 

Zanesená lymfa se projevuje únavou, bolesti v různých částech těla, syndrom těžkých nohou, křeče a napětí v lýtkách, otoky celého těla, nateklý obličej, otoky horních i dolních končetin, otoky v břiše, celulitida, obezita, nadýmání a alergie. 

Proč vznikají otoky? 

Otoky mohou vzniknout u kohokoliv a to jak u žen, tak u mužů. Rizikovými faktory jsou jakékoliv operace včetně gynekologických, chirurgické liposukce a dokonce nejrůznější úrazy. Lymfatickému systému neprospívá nadměrný přísun léků, hormonů v tabletách či injekcích, antikoncepce a také zahleňující strava (mléčné výrobky, nadmíra lepku v obilovinách i kávy s mlékem). Tyto zdánlivě nevinné úkony mohou být spouštěčem otoků a zavodnění kdekoliv a na jakékoliv části těla. 

Co doporučujete na zanesený lymfatický systém? 

Obsah balíčku- komplexní řešení celého těla se skládá ze 4. fází I. fáze- 30 min nahřátí organismu v infrasauně 

II. fáze- 45 min lymfatická manuální masáž (otevření lymfo uzlin a odblokování zad) III. fáze- 60 min přístrojová podtlaková terapie (rozmělnění toxického odpadu a viscerálního tuku po celém těle) 

IV. fáze- 30 min lymfodrenáž (intenzivní odvodnění přes ledviny) nebo detoxikační lázeň (intenzivní odvodnění přes chodidla) 

Balíček na lymfatický systém trvá cca 3 hodiny

Jak probíhá vstupní konzultace? 

Nejdříve probíhá seznámení se s klientem, kde založíme kartu klienta a zjistíme jeho cíl návštěvy. Do karty klienta zapíšeme: 

– jaké léky užívá (na co se konkrétně léčí) 

– jaké operace prodělal 

– zda má nějaké zdravotní komplikace (bolest žaludku, otoky, tlak….) Poté se klient postaví na speciální přístroj, který udělá kompletní analýzu těla: – zda je nadváha nebo podvýživa 

– kolik je v těle zadržené vody navíc 

– kolik má v sobě toxického odpadu 

– množství viscerálního tuku kolem orgánů 

– vyhodnocení bazálního metabolismu 

Dle těchto informací odborník připraví balíček šitý na míru dle zdravotních potíží, včetně počtu návštěv. 

Do lázní Fénix není potřeba dovolené, klient dochází 1x týdně nebo 1x za čtrnáct dní či dle potřeb. 

Lázeňský program trvá cca 2-3 hodiny a již po první návštěvě klient odchází jako znovuzrozený. 

Závěr 

Pokud máme ucpanou lymfu, čili mízní systém v těle s nadbytečnou vodou, musíme řešit příčinu. Tím, že vyčistíme lymfatický systém je jako kdybychom zmáčkli tlačítko start a zrychlit. To samozřejmě nemůžeme dělat sami a musí to dělat odborník. 

„Srdečně vás k nám do lázní Fénix zveme a těšíme se na vás“

Městské ambulantní Lázně Fénix

  • Lázně Fénix jsou unikátní specializované zařízení se zaměřením na ozdravení těla pomocí speciální kombinace přístrojových a manuálních procedur.
  • Pracují na bázi originálního konceptu, který se značně odlišuje od konkurence. Jedná se zejména o přístup a vnímání potřeb lidského organismu. Specialitou Lázní Fénix jsou kombinované balíčky služeb, které jsou námi ověřené letitou praxí doporučované z důvodu komplexnosti a prokazatelně příznivějšího účinku na lidský organismus.
  • Lázně Fénix poskytují úlevu od bolesti, pomohou s dlouhodobými projevy nedostatku energie, zregenerují vaše tělo a pomohou s odstraněním celulitidy, hubnutím a tvarováním postavy.
  • Městské Lázně Fénix sídlí v horní polovině Václavského náměstí, naproti Muzeu

Ambulantní Lázně Fénix
Mezibranská 1367/21, 110 00 Praha 1
pouze pár kroků od metra Muzeum
Tel.: +420 774 027 580, +420 737 897 345
Email: laznefenix@gmail.com
Po – Pá: 8:00 – 20:00 (poslední klient v 18:00 hod.)

www.laznefenix.cz