Mexx je značka holandského původu, která již bezmála 40 let nabízí kolekce pro ženy, muže a děti. Od nynějška ji můžete spolu s dalšími světovými značkami najít také v CCC! Nejnovější kolekce značky Mexx je skvělou volbou pro nadcházející léto! Pohodlné modely bot, prostorné tašky a batohy v pastelových barvách vás ve chvilce zahalí prosluněnou aurou a připomenou vám chvíle strávené venku. Objevte neodolatelnou letní kolekci značky Mexx v CCC.

Značka Mexx si na letošní léto připravila širokou nabídku žabek. Najdete v ní třeba modely v pastelových barvách, na výrazné nadýchané podrážce. Tyto boty jsou veselé a pohodlné, ideální pro ležérní styling na setkání s přáteli nebo na pláž.

Pokud dáváte přednost klasickému stylu, vyberte si pantofle z umělé kůže v černé, hnědé nebo bílé barvě. Mexx nabízí dva modely jako stvořené pro každodenní nošení: jeden je prošívaný a druhý hladký, se zlatou aplikací.

Kolekce zahrnuje také klasické bílé tenisky, které nikdy nezklamou ve sportovně laděných outfitech v kombinaci s džíny nebo šortkami. Jsou dokonalou kombinací pohodlí a módního stylu.

Kolekce kabelek pro jaro a léto je kombinací klasických, elegantních modelů a jemnějších kousků v pastelových barvách, které propůjčí vašemu stylingu dívčí šarm.

Pokud dáváte přednost konzervativnějším tvarům a barvám, vybírejte ze shopperek a kabelek v béžové, hnědé a černé barvě. Trefou do černého bude prostorná modrá taška, barevně pruhované košíky i pistáciová kabelka ve stylu cross-body na zlatém řetízku. Vsadíte letos na pohodlí? Zvolte černý batoh z imitace kůže.

Kromě zajímavých doplňků si CCC pro milovníky módy pravidelně připravuje zajímavé akce. Aktuálně můžete při nákupu obuvi v CCC získat 20% slevu na vybranou kabelku, tašku, batoh nebo kufr. Nabídka platí do vyprodání zásob nebo do odvolání.

Kolekce značky Mexx je k dostání v prodejnách CCC, v aplikaci a na ccc.eu/cz.

Instagram: @cccshoesbags #cccshoesbags #Mexx #Mexs24