Gastronomie & Restaurace
Slavnostní vyhlášení 5.ročníku Ankety Zlatý kuchař 2017 PDF Tisk Email
Středa, 09 Květen 2018 08:12

alt

Anketa Zlatý kuchař odstartovala letos již popáté. Vzorem je pro pořádající redakci časopisu Gastro&Hotel profi revue podobná anketa, kterou každoročně vyhlašuje prestižní německý časopis Der Feinschmecker. Redakce Gastro&Hotel oslovila 40 gastronomických odborníků, kteří o gastronomii a restauracích píší, tedy ne kuchaře, ne manažery, ne lidi pracující přímo v restauracích nebo v dodavatelských firmách, ale novináře, foodblogery a gourmety hodnotící restaurace.

Aktualizováno Středa, 09 Květen 2018 09:00
Celý článek...
 
Tři sestry představily své nové pivo PDF Tisk Email
Úterý, 08 Květen 2018 20:27

3sestry

Závěrem dubna proběhla v pražském Podolí autentická oslava desetiletého výročí kultovního hostince skupiny Tři sestry – Na Staré Sokolovně. Na počest svého provozního jubilea kapela Tři sestry uspořádala pro své fanoušky a věrné příznivce první Mistrovství světa v pivním šachu kde se nepilo se nic jiného než nový nefiltrovaný ležák piva Tři sestry z produkce pivovaru Hubertus v Kácově.

Aktualizováno Úterý, 08 Květen 2018 20:34
Celý článek...
 
Coca-Cola uvedla kampaň se SuperStar Emmou Drobnou PDF Tisk Email
Pondělí, 07 Květen 2018 19:58

alt

Coca-Cola představuje zpěvačku Emmu Drobnou jako tvář své nové komunikační kampaně. Vítězka SuperStar z roku 2015 zazáří v televizním spotu a bude se objevovat na sociálních sítích značky. Na začátku dubna Coca-Cola také odstartovala soutěž o hvězdné WOW zážitky spojené s talentovou show SuperStar.

Aktualizováno Středa, 09 Květen 2018 10:11
Celý článek...
 
Výborně připravená rýže z rýžovaru PDF Tisk Email
Pondělí, 07 Květen 2018 10:25

alt

Rýže je jednou z nejdůležitějších plodin na světě. Vedle pšenice a žita je třetí nejvýznamnější plodinou naší Země. Živí až polovinu populace. Rýží se živí především Asiaté už od 5. století před Kristem, kdy jsou o ní prvotní záznamy. Díky svým nutričním hodnotám a dobré stravitelnosti se však rýže dostala na stoly po celém světě.

Aktualizováno Úterý, 08 Květen 2018 12:37
Celý článek...
 
Vitana zahájila kampaní sezónu „gorilování“ PDF Tisk Email
Sobota, 05 Květen 2018 18:34

alt

Grilovací sezonu roku 2018 zahajuje Vitana již potřetí svou oblíbenou Školou grilu! I tento ročník vedl svou mistrnou rukou šéfkuchař Ivan Vodochodský. Během chvíle vykouzlil pár originálních receptů a zavalil nás nepostradatelnými radami, kterými je dobré se v rámci úspěšné grilovačky řídit. Opět hravě předvedl, jak snadno lze za grilem vykouzlit gurmánské pochoutky.

Aktualizováno Sobota, 05 Květen 2018 19:06
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 2 z 118

Reklama

Banner