Gastronomie & Restaurace
Oslavte Valentýna se Samurai shot! PDF Tisk Email
Neděle, 28 Leden 2018 08:46

alt

Nechte se inspirovat a oslavte den svatého Valentýna tak trochu jinak! Svátek svatého Valentýna se slaví v zemích každoročně 14.února jako svátek lásky a náklonnosti mezi intimními partnery. Je to den, kdy se tradičně obdarovávají zamilovaní symboly lásky. V poslední době se tento svátek rozšířil i u nás. Tak pojďme slavit.

Aktualizováno Neděle, 28 Leden 2018 09:04
Celý článek...
 
Unikátní projekt „Pomáháme jim přežít“ spustila ZOO Praha a smetanová Krajanka ZOO PDF Tisk Email
Pondělí, 22 Leden 2018 10:09

alt

Krajanka ZOO ve spolupráci se Zoo Praha představuje unikátní projekt „Pomáháme jim přežít“. Z každého zakoupeného kelímku smetanového krému putuje finanční obnos na ochranu přirozeného životního prostředí gorily nížinné, gaviála indického nebo koně Převalského. Bonusem tohoto projektu je také fakt, že výrobek obsahuje o kostku cukru méně oproti většině ostatních smetanových dezertů, což zaujme všechny maminky, které se starají o to, co jejich děti jedí. Zkrátka to jde jednoduše a poctivě.

Aktualizováno Pondělí, 22 Leden 2018 10:19
Celý článek...
 
Pekařství PAUL přináší Francii na Váš stůl již 10 let Soutěžte o ceny za 100.000 Kč! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 18 Leden 2018 21:30


box mini macarons 2

Francouzské pekařství PAUL oslaví v letošním roce 10 let na českém trhu. Již od roku 2008 přinášíme českým zákazníkům to nejlepší z francouzské pekařské a cukrářské tradice. Kulaté výročí bychom chtěli oslavit především s našimi zákazníky, kterých rok od roku přibývá.

Aktualizováno Pondělí, 22 Leden 2018 11:40
Celý článek...
 
Cukrárna Saint Tropez - elegantní prostředí s francouzským šarmem PDF Tisk Email
Sobota, 30 Prosinec 2017 19:19

alt

Kouzlo první republiky naleznete v cukrárně Saint Tropez. Cukrárna Saint Tropez, kterou najdeme v paláci U Nováků (Vodičkova 30), byla otevřena koncem března 2009 a navazuje na více jak 80letou cukrářskou tradici. Tuto tradici započal Vilém Nosál, dědeček spolumajitele cukrárny Jiřího Nosála.

Aktualizováno Sobota, 30 Prosinec 2017 19:46
Celý článek...
 
Jemný bramborový salát a další dobroty od Karolíny Kamberské PDF Tisk Email
Čtvrtek, 28 Prosinec 2017 14:11

alt

Vyzkoušejte zimní recepty od Karolíny Kamberské, které připravila ve spolupráci se značkou Fino. Mezi recepty najdete polévku na zahřátí, trochu tradice a něco sladkého na závěr.

Aktualizováno Čtvrtek, 28 Prosinec 2017 18:40
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 9 z 122

Reklama

Banner