Gastronomie & Restaurace
Rotkäppchen poradí jak na sekt PDF Tisk Email
Neděle, 24 Červen 2018 10:56

vino2jpg.jpg

Sekt se nejčastěji vyrábí metodou charmat nebo-li tankovou metodou. Je to jedna z nerozšířenějších metod výroby šumivých vín. Sklepmistři mají na starosti individuální složení základních odrůd a dohlíží na kvašení a zrání ve velkých tancích, kterými je tato metoda výroby charakteristická.
Aktualizováno Neděle, 24 Červen 2018 11:05
Celý článek...
 
Bageterie Boulevard slaví narozeniny bagetami za polovinu PDF Tisk Email
Pondělí, 18 Červen 2018 10:50

alt

Bageterie Boulevard slaví neuvěřitelných 15 let od doby, kdy otevřela v Praze na dejvickém „kulaťáku“ svoji první pobočku. Narozeniny chce samozřejmě oslavit i se svými zákazníky, a proto budou 19. a 20. června na všech jejích pobočkách, po celé České republice, všechny bagety za poloviční cenu.

Aktualizováno Pondělí, 18 Červen 2018 10:52
Celý článek...
 
Léto se SodaStream má chuť prosluněné Itálie PDF Tisk Email
Pátek, 15 Červen 2018 12:17

alt

Víte, jak chutná západ slunce v Benátkách? Má barvu červánků, lehce hořkou chuť pomerančů a vůni, která ve vás okamžitě navodí pocit dokonalé pohody. Přesně jako drink, který má svůj původ právě v tomto nezapomenutelném městě. Jmenuje se SodaStream Italian Spritz a stejně skvěle si ho vychutnáte i na vašem balkoně, na zahradě, u vody, případně během horkých dní v kanceláři, kdy už budete netrpělivě počítat dny do letní dovolené. Nebo na ni už jen nostalgicky vzpomínat.

Aktualizováno Neděle, 24 Červen 2018 10:30
Celý článek...
 
Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů PDF Tisk Email
Středa, 13 Červen 2018 08:37

066

Přestože česká gastronomie v posledních letech udělala až neskutečný pokrok, elitní šéfkuchaři jsou stále o mnoho kroků napřed. O tom vás přesvědčí právě vydávaná „Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů“, která dokazuje, jak vaří skuteční mistři. Za zrozením unikátní knihy, na níž spolupracovalo 70 špičkových šéfkuchařů z České republiky, stojí společnost TopLife Czech. Ta již několik let profesionálně hodnotí české restaurace a přiděluje jim prestižní ocenění – Zlaté lvy.

Aktualizováno Čtvrtek, 14 Červen 2018 08:45
Celý článek...
 
Dnes se v Praze otevírá kulturně-gastronomický pop-up Manifesto PDF Tisk Email
Pátek, 08 Červen 2018 14:46

alt

Kulturně-gastronomický pop-up Manifesto, umístěný na dosud nevyužitém pozemku poblíž Masarykova nádraží, se poprvé otevírá veřejnosti dnes, v pátek 8. června v 18 hodin. Designový market tvořený 27 kontejnery chce oživit zapomenutý kout v samém centru Prahy a propojit frekventovaná, ale odtržená území.

Aktualizováno Pondělí, 11 Červen 2018 05:27
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 4 z 121

Reklama

Banner