Gastronomie & Restaurace
Horké drinky - hit posledních let PDF Tisk Email
Neděle, 14 Listopad 2010 09:58
I když by se na první pohled mohlo zdát, že vodka je ingrediencí čistě letní vhodnou pouze pro osvěžující koktejly, opak je pravdou. Tento variabilní alkoholický nápoj získává stále větší oblibu také jako součást horkých nápojů. V České republice se o tom minulou zimní sezónu přesvědčili návštěvníci horských středisek, kde místní bary nabízely nejen klasický čaj s rumem nebo svařák, ale také originální drinky, které zahřejí a pomůžou rozhýbat zimou ztuhlé tělo. „Horké nápoje jsou hlavně v zahraničí trendem posledních let,“ říká Václav Vognar, barman a brand ambasador značky Finlandia Vodka a dodává: „Lidé v České republice přicházeli na chuť těmto drinkům pomalu, ale myslím, že pověstné ledy už roztály. V barech už nejsou tolik žádány tradiční horké drinky jako bývaly čaj s rumem nebo horké jablko, zákazníci si žádají kvalitu a delikátní chuť, kterou jim může poskytnout jen kvalitní alkohol.“ V letošní nabídce barů se tak můžete těšit na Finlandia Vodka hot drinks, které snoubí chuť horkého hruškového džusu, skořice a ledovcově čisté Finlandia Vodky.
Aktualizováno Pondělí, 17 Leden 2011 19:41
Celý článek...
 
Vychutnejte si vánoční atmosféru Starého Města PDF Tisk Email
Středa, 10 Listopad 2010 21:55

our pork knuckle- prague the bestnk

Zapomeňte na předvánoční shon a vydejte se načerpat pravou atmosféru Vánoc do Nerudovy ulice na Starém Městě. Vychutnejte si procházku historickým centrem města a zajděte na návštěvu malebné restaurace v Aparthousu U Zlaté podkovy, která se nachází přímo na Královské cestě, v místě, kde se tvořily dějiny českého státu.

Vyzkoušejte pravé české recepty, které speciálně pro vás připravil šéfkuchař restaurace U Zlaté podkovy. A pokud se vám nechce vařit, vyrazte do centra Prahy a ochutnejte tyto dobroty přímo v Nerudově ulici.

Aktualizováno Středa, 10 Listopad 2010 21:59
Celý článek...
 
Když je na snídani už pozdě, ale na oběd je ještě brzy - fenomén: Brunch PDF Tisk Email
Sobota, 06 Listopad 2010 15:48

Brunch už dávno není v našich končinách neznámé slovo. Mnoho z nás již podlehlo jeho kouzlu a stále častěji si jej dopřává. Věděli jste ale, jak vznikl, jaká je jeho historie a z čeho by se měl skládat? Pokud ne, jsou následující informace určeny právě vám.


 

Aktualizováno Úterý, 16 Listopad 2010 05:41
Celý článek...
 
Cukrářská škola Tomáše Konopky PDF Tisk Email
Pondělí, 01 Listopad 2010 19:17

Tomášova inspirace kávou.....

453885_kava


Tomáš Konopka se narodil na konci šedesátých let a měl ty nejlepší předpoklady pro to, aby se stal skvělým kuchařem. Šestičlenná rodina, ve které vyrůstají tři kluci, se totiž mnohdy podobá vývařovně, a tak se Tomáš mohl učit kuchařskému umění od dětství. Po absolvování vojenské služby vystřídal mnoho kuchařských a šéfkuchařských pozic až nakonec zakotvil jako kulinářský poradce firmy Nestlé a manažer Národního týmu AKC ČR. Národní tým Asociace kuchařů a cukrářů ČR je týmem, který se neztratí ani na světových soutěžích. Například v roce 2009 se Jan Horký, kapitán Národního týmu AKC ČR, umístil na výborném 4. místě v kontinentálním kole soutěže Kuchař roku. 

konopka tom_36

 

 

 

Aktualizováno Neděle, 05 Prosinec 2010 20:20
Celý článek...
 
Zdeněk Polreich opět v akci! PDF Tisk Email
Pondělí, 01 Listopad 2010 09:14

 


Populární šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, předvedl své kuchařské umění v rámci MORA Trade Show s mezinárodní účastí obchodníků a odborníků na vaření ze střední Evropy.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Listopad 2010 22:57
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Další > Konec >>

Strana 120 z 120

Reklama

Banner