Gastronomie & Restaurace
Cordial slaví 100 let - likér z rodiny Jan Becher PDF Tisk Email
Neděle, 17 Říjen 2010 10:10

cordial_sladke_pokuseni_bar

Přemýšlíte, co si dát pro zahřátí a zlepšení nálady za nevlídných, studených a tmavých zimních večerů? Pro opravdové labužníky barmistr Aleš Půta připravil "žhavé" recepty na horké drinky z likéru Cordial. Velmi dobře se dá kombinovat s černým čajem, kávou nebo horkou čokoládou.

Aktualizováno Pondělí, 17 Leden 2011 19:42
Celý článek...
 
VITALFOOD - TREND VE FIREMNÍM STRAVOVÁNÍ PDF Tisk Email
Čtvrtek, 14 Říjen 2010 08:28

 

Podle statistik je závodní restaurace nejčastějším místem, kde lidé během pracovních dní obědvají. V prvním pololetí 2010 tak činilo 38,1 % ekonomicky aktivní populace České republiky. Ve srovnání s daty z roku 2009, kdy byl podíl 36,1 %, tak nárůst činí cca 100 000 osob (2 %).

Aktualizováno Neděle, 05 Prosinec 2010 22:03
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 111 112 113 114 115 116 117 118 119 Další > Konec >>

Strana 119 z 119

Reklama

Banner