Gastronomie & Restaurace
Vaříme s pivem. PDF Tisk Email
Čtvrtek, 17 Únor 2011 08:24

pi-48dcc8a106dc0_275x183

Na vaření se obecně hodí piva s vyváženou chutí, která nepřebijí chuťové vlastnosti ostatních ingrediencí. Proto je Kozlovo pivo ideální k vaření a následné konzumaci.Jelikož se pivo „koření“ chmelem, je přirozeně hořké. Na druhou stranu, přítomnost pivovarnického sladu mu přidává nasládlou chuť a vytváří tak harmonickou kombinaci obojího.

Celý článek...
 
Sesterna - rodinný bar v centru Prahy za lidové ceny. PDF Tisk Email
Úterý, 15 Únor 2011 08:01

Tíže života vám láme páteř? Ulevte si na sesterně!

Alkohol je nejlepší investice - dáme Vám až 40 % !

Jelikož je černé svědomí mnohem horší nez kouření a alkohol, přijďte si bez zábran odpočinout od každodenního shonu a poklábosit s přáteli nad kávou, dobrým vínkem nebo zlatavým mokem. Nebude se Vám chtít odejít...

In vino veritas - In pivo taky

Aktualizováno Úterý, 15 Únor 2011 08:19
Celý článek...
 
Na steak z bizoního masa zajděte do Hliněné Bašty. PDF Tisk Email
Čtvrtek, 10 Únor 2011 23:00
Lákalo by vás ochutnat nové druhy masa nebo byste chtěli zkusit netradiční spojení zdánlivě nesourodých chutí? Cizokrajnými jídly v pohodovém prostředí vás, ale především i vaše chuťové buňky překvapí restaurace Hliněná bašta v Průhonicích u Prahy!
Aktualizováno Sobota, 19 Březen 2016 23:03
Celý článek...
 
Náš tip: Pusťte brusinky pod peřinu. PDF Tisk Email
Neděle, 06 Únor 2011 12:55


miska-cerstvych-brusinek-1_500x368

Abychom váš sexuální život více okořenili, přinášíme vám několik jednoduchých brusinkových receptů s afrodiziakálními účinky. Jistě je oceníte nejen s blížícím se svátkem zamilovaných. Nechte tyto temně červené bobulky vykonat, co umějí, zatímco vy se budete bezstarostně oddávat svým milostným vzplanutím.

Aktualizováno Neděle, 06 Únor 2011 13:08
Celý článek...
 
Kavala – to nejlepší z řecké kuchyně v Praze PDF Tisk Email
Pátek, 21 Leden 2011 23:00


img_9062

Řecká restaurace Kavala, která už pět let funguje v pražských Dejvicích, nabízí svým hostům široký a pestrý průřez vyhlášenou řeckou kuchyní. Její majitel Janis Asarlidis společně s řeckým šéfkuchařem postavili menu na třech pilířích. Tradiční, regionální a moderní řecké kuchyni. Od všeho zde najdete kousek.

Aktualizováno Sobota, 22 Leden 2011 10:43
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Další > Konec >>

Strana 119 z 121

Reklama

Banner