Gastronomie & Restaurace
Přivítejte jaro s růžovým vínem od Horta! PDF Tisk Email
Úterý, 29 Březen 2011 23:59

 

Jiří Hort patří již několik let mezi absolutní tuzemskou špičku ve výrobě růžových vín. Novou sezónu startuje vždy s prvním jarním dnem. Letos na jaře představí svá letošní růžová vína s moderním designem etiket, na nichž je dominantní spojení slov ROSÉ HORT.
Aktualizováno Středa, 30 Březen 2011 06:51
Celý článek...
 
Retail in Detail/Fresh Food 2011: Vysoce reprezentativní a angažovaná diskuse o budoucnosti trhu s čerstvými potravinami. PDF Tisk Email
Sobota, 26 Březen 2011 17:30


aabgetattachment

Více než 150 reprezentantů výroby a distribuce čerstvých potravin diskutovalo dne 23.3.2011 na konferenci Retail in Detail/Fresh Food 2011 stav a perspektivy trhu čerstvého zboží. Již úvodní prezentace analytiků jasně signalizovaly, že běžně zmiňovaná klišé o extrémní cenové citlivosti českých zákazníků a jejich nízké loajalitě vůči domácím potravinách se neshodují s realitou.

Aktualizováno Sobota, 26 Březen 2011 17:43
Celý článek...
 
Belgická společnost Belcolade představuje novinku s antioxidační silou. PDF Tisk Email
Pátek, 25 Březen 2011 06:52


Belgická společnost Belcolade, která produkuje vynikající čokolády skvělé chuti, má ve svém portfoliu jako novinku čokoládu s vysokou a dlouhotrvající antioxidační silou, čokoládu OXANTI. Čokoláda je výjimečná tím, že produkuje antioxidanty ve větší míře než standardní čokoláda a důležité je, že antioxidační účinek čokolády trvá podstatně déle, než u běžné čokolády, a to až pět hodin.

Celý článek...
 
Kuře české vzduchem chlazené je kvalitní a bezpečné. PDF Tisk Email
Pondělí, 21 Březen 2011 00:22


Alarmující nárůst dovozů kuřat ze zemí, které disponují zastaralými a nekvalitním technologiemi a současně naprosté selhání kontrolních mechanizmů v sousedním SRN s dopadem právě na sektor výroby drůbežího masa vedl Potravinářskou komoru ČR k zásadní výzvě pro české spotřebitele v podobě tzv. Modřické výzvy.

Aktualizováno Pondělí, 21 Březen 2011 01:02
Celý článek...
 
Jaro začíná festivalem chutí pro labužníky. PDF Tisk Email
Neděle, 20 Březen 2011 23:00

Druhý ročník gastronomické události s názvem Festival chutí, který na podzim loňského roku návštěvníkům několika desítek restaurací v České republice poprvé přinesl možnost konzumace vybraných pokrmů, odstartuje 21. března 2011 v Praze, Brně a Ostravě.

Aktualizováno Neděle, 20 Březen 2011 23:19
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Další > Konec >>

Strana 119 z 123

Reklama

Banner