Gastronomie & Restaurace
Tři sestry slavnostně přivítaly nefiltrovaný ležák! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 26 Květen 2011 06:25

Gambrinus poprvé ve své historii zahájil distribuci nefiltrovaného ležáku do širší sítě restaurací a pivnic. Příznivci zlatavého moku tak budou mít vůbec poprvé příležitost vychutnat si toto výjimečné pivo, kterým se tradičně v pivovaru vítali vzácní hosté. Časově omezená nabídka nefiltrovaného ležáku Gambrinus bude na čepu ve více než 250 restauracích po celé České republice, a to pouze do 20. června.

 

Aktualizováno Čtvrtek, 26 Květen 2011 06:39
Celý článek...
 
Mikulov již podruhé hostí Gourmet festival. PDF Tisk Email
Čtvrtek, 26 Květen 2011 05:57

mikulov_poz-123998335925743

Na čem si pochutnávali zámečtí páni z rodu Dietrichsteinů? Jaké klenoty objevili mistři kuchaři v tradiční jihomoravské kuchyni? A jak se snoubí výtečná jídla s těmi nejlepšími víny? Právě na tyto otázky vám odpoví čtyřdenní Gourmet festival, jehož druhý ročník se uskuteční od 2. do 5. června 2011 v malebném jihomoravském Mikulově.

Aktualizováno Čtvrtek, 26 Květen 2011 06:20
Celý článek...
 
Krušovice pokračují v návratu k tradičním recepturám, opět proto povolali původního sládka! PDF Tisk Email
Středa, 25 Květen 2011 06:47

 

Když si společnost Heineken udělala průzkum mezi spotřebiteli, zjistila, že by si většina konzumentů krušovického piva přála návrat jeho chuti z 80. let. Proto byl do týmu povolán bývalý ředitel a sládek pivovaru pan Václav Kloub a začaly se připravovat nové receptury. V květnu loňského roku byla na trh uvedena pořádná krušovická Desítka, letošní novinkou je pak pořádná krušovická Dvanáctka.
Aktualizováno Středa, 25 Květen 2011 07:52
Celý článek...
 
Prague Food Festival tentokrát v Královské zahradě. PDF Tisk Email
Čtvrtek, 19 Květen 2011 14:59

Minulý ročník Prague Food Festivalu probíhal v Jižních zahradách, letos se tento svátek jídla přesouvá do Královské zahrady, která je opravdovým klenotem mezi zahradami Pražského hradu. Těšit se můžete na delikatesy od nejlepších šéfkuchařů této země, znamenité nápoje a spoustu novinek v doprovodném programu – škola čepování piva, barmanská škola, show Hvězdy vaří...

Aktualizováno Čtvrtek, 19 Květen 2011 15:11
Celý článek...
 
Víno Marcinčák: Sázka na bio. PDF Tisk Email
Neděle, 15 Květen 2011 01:47



 

Sto deset hektarů vlastních vinic na hranicích s Rakouskem, výhradně přívlastková vína připravovaná v systému ekologického zemědělství a vyhlášená přírodně sladká vína, která patří k evropské špičce. Taková je stručná vizitka Petra Marcinčáka, jehož vína patří k tomu nejlepšímu a nejtradičnějšímu, co moravská vinařství nabízejí.

Aktualizováno Neděle, 15 Květen 2011 07:23
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Další > Konec >>

Strana 116 z 123

Reklama

Banner