Gastronomie & Restaurace
Jak grilovat sladkovodní ryby? PDF Tisk Email
Neděle, 29 Květen 2011 00:02

Grilování sladkovodních ryb má v oblibě stále více Čechů. Nejlépe se na gril hodí pstruzi, siveni nebo kapři. Právě tyto ryby jdou v létě nejvíce na odbyt. Hlavní výhodou sladkovodních ryb je jejich lehká stravitelnost. To ocení především fyzicky aktivní lidé a sportovci.
Aktualizováno Neděle, 29 Květen 2011 05:46
Celý článek...
 
MORAVSKÁ A ČESKÁ RŮŽOVÁ VÍNA JSOU LETOS NADPRŮMĚRNĚ KVALITNÍ. PDF Tisk Email
Sobota, 28 Květen 2011 00:21

Tuzemská růžová vína se mohou letos chlubit špičkovou kvalitou. Moravská a česká  růžová vína ročníku 2010 vynikají neobvyklou svěžestí a lahodnou chutí. Jejich nadprůměr potvrzují také výsledky z prestižních vinařských soutěží. Růžového je však méně, než by si vinaři přáli.

Aktualizováno Sobota, 28 Květen 2011 10:45
Celý článek...
 
Tři sestry slavnostně přivítaly nefiltrovaný ležák! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 26 Květen 2011 06:25

Gambrinus poprvé ve své historii zahájil distribuci nefiltrovaného ležáku do širší sítě restaurací a pivnic. Příznivci zlatavého moku tak budou mít vůbec poprvé příležitost vychutnat si toto výjimečné pivo, kterým se tradičně v pivovaru vítali vzácní hosté. Časově omezená nabídka nefiltrovaného ležáku Gambrinus bude na čepu ve více než 250 restauracích po celé České republice, a to pouze do 20. června.

 

Aktualizováno Čtvrtek, 26 Květen 2011 06:39
Celý článek...
 
Mikulov již podruhé hostí Gourmet festival. PDF Tisk Email
Čtvrtek, 26 Květen 2011 05:57

mikulov_poz-123998335925743

Na čem si pochutnávali zámečtí páni z rodu Dietrichsteinů? Jaké klenoty objevili mistři kuchaři v tradiční jihomoravské kuchyni? A jak se snoubí výtečná jídla s těmi nejlepšími víny? Právě na tyto otázky vám odpoví čtyřdenní Gourmet festival, jehož druhý ročník se uskuteční od 2. do 5. června 2011 v malebném jihomoravském Mikulově.

Aktualizováno Čtvrtek, 26 Květen 2011 06:20
Celý článek...
 
Krušovice pokračují v návratu k tradičním recepturám, opět proto povolali původního sládka! PDF Tisk Email
Středa, 25 Květen 2011 06:47

 

Když si společnost Heineken udělala průzkum mezi spotřebiteli, zjistila, že by si většina konzumentů krušovického piva přála návrat jeho chuti z 80. let. Proto byl do týmu povolán bývalý ředitel a sládek pivovaru pan Václav Kloub a začaly se připravovat nové receptury. V květnu loňského roku byla na trh uvedena pořádná krušovická Desítka, letošní novinkou je pak pořádná krušovická Dvanáctka.
Aktualizováno Středa, 25 Květen 2011 07:52
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Další > Konec >>

Strana 113 z 120

Reklama

Banner