Restaurace
Marek Eben s Klárou Medkovou slavnostně otevřeli L’Osterii PDF Tisk Email
Pondělí, 09 Červenec 2018 09:49

alt

Restaurace L’Osteria, jejíž oblíbený koncept úspěšně funguje již v pěti evropských zemích, slavnostně otevřel svou první restauraci v Čechách. Jejím zázemím jsou prostory architektonického skvostu budovy Drn na Národní třídě v Praze. Rodinná atmosféra, čilý ruch, skvělé jídlo a pití a promyšlený interiér v duchu „srdečného Itala od vedle“ – to jsou prvky, které dělají L’Osterii jedinečnou a které přilákaly řadu českých celebrit, které si nenechají dobré italské jídlo ujít.

Aktualizováno Pondělí, 09 Červenec 2018 10:27
Celý článek...
 
Bageterie Boulevard slaví narozeniny bagetami za polovinu PDF Tisk Email
Pondělí, 18 Červen 2018 10:50

alt

Bageterie Boulevard slaví neuvěřitelných 15 let od doby, kdy otevřela v Praze na dejvickém „kulaťáku“ svoji první pobočku. Narozeniny chce samozřejmě oslavit i se svými zákazníky, a proto budou 19. a 20. června na všech jejích pobočkách, po celé České republice, všechny bagety za poloviční cenu.

Aktualizováno Pondělí, 18 Červen 2018 10:52
Celý článek...
 
Týdny zdravých thajských chutí právě začínají PDF Tisk Email
Pátek, 11 Květen 2018 17:27

thai food 518035 960 720 - Zažijte Thajsko a vychutnejte si Týdny zdravých thajských chutí v pražských restauracích!

Potravinářský průmysl patří k pilířům ekonomiky Thajského království. V roce 2017 dosáhl vývoz potravin z této země hodnoty 26 bilionů USD, počet zaměstnanců v potravinářství a rybářství se přiblížil hodnotě 11 milionů. Bohaté přírodní zdroje, sezona trvající po celý rok a kvalifikovaná pracovní síla tvoří hlavní konkurenční výhody thajského potravinářského průmyslu.

Aktualizováno Sobota, 12 Květen 2018 20:38
Celý článek...
 
Slavnostní vyhlášení 5.ročníku Ankety Zlatý kuchař 2017 PDF Tisk Email
Středa, 09 Květen 2018 08:12

alt

Anketa Zlatý kuchař odstartovala letos již popáté. Vzorem je pro pořádající redakci časopisu Gastro&Hotel profi revue podobná anketa, kterou každoročně vyhlašuje prestižní německý časopis Der Feinschmecker. Redakce Gastro&Hotel oslovila 40 gastronomických odborníků, kteří o gastronomii a restauracích píší, tedy ne kuchaře, ne manažery, ne lidi pracující přímo v restauracích nebo v dodavatelských firmách, ale novináře, foodblogery a gourmety hodnotící restaurace.

Aktualizováno Středa, 09 Květen 2018 09:00
Celý článek...
 
Užijte si místní kuchyni v originálně zpracovaném menu. Kde? V Café Restaurant Kaprova 8 PDF Tisk Email
Neděle, 15 Duben 2018 08:03

alt

Nabízí zde skvělý chuťový zážitek při ochutnání českého menu, které je připravováno s láskou pod taktovkou šéfkuchaře Pavla Buchwaldka.Vychutnejte si regionální kuchyni v netradičně zpracovaném menu. V restaurantu  Kaprova 8 vaří výhradně podle původních receptur, využívají čerstvé lokální suroviny.

Aktualizováno Pondělí, 16 Duben 2018 08:07
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 2 z 37

Reklama

Banner