Restaurace
Týdny zdravých thajských chutí právě začínají PDF Tisk Email
Pátek, 11 Květen 2018 17:27

thai food 518035 960 720 - Zažijte Thajsko a vychutnejte si Týdny zdravých thajských chutí v pražských restauracích!

Potravinářský průmysl patří k pilířům ekonomiky Thajského království. V roce 2017 dosáhl vývoz potravin z této země hodnoty 26 bilionů USD, počet zaměstnanců v potravinářství a rybářství se přiblížil hodnotě 11 milionů. Bohaté přírodní zdroje, sezona trvající po celý rok a kvalifikovaná pracovní síla tvoří hlavní konkurenční výhody thajského potravinářského průmyslu.

Aktualizováno Sobota, 12 Květen 2018 20:38
Celý článek...
 
Slavnostní vyhlášení 5.ročníku Ankety Zlatý kuchař 2017 PDF Tisk Email
Středa, 09 Květen 2018 08:12

alt

Anketa Zlatý kuchař odstartovala letos již popáté. Vzorem je pro pořádající redakci časopisu Gastro&Hotel profi revue podobná anketa, kterou každoročně vyhlašuje prestižní německý časopis Der Feinschmecker. Redakce Gastro&Hotel oslovila 40 gastronomických odborníků, kteří o gastronomii a restauracích píší, tedy ne kuchaře, ne manažery, ne lidi pracující přímo v restauracích nebo v dodavatelských firmách, ale novináře, foodblogery a gourmety hodnotící restaurace.

Aktualizováno Středa, 09 Květen 2018 09:00
Celý článek...
 
Užijte si místní kuchyni v originálně zpracovaném menu. Kde? V Café Restaurant Kaprova 8 PDF Tisk Email
Neděle, 15 Duben 2018 08:03

alt

Nabízí zde skvělý chuťový zážitek při ochutnání českého menu, které je připravováno s láskou pod taktovkou šéfkuchaře Pavla Buchwaldka.Vychutnejte si regionální kuchyni v netradičně zpracovaném menu. V restaurantu  Kaprova 8 vaří výhradně podle původních receptur, využívají čerstvé lokální suroviny.

Aktualizováno Pondělí, 16 Duben 2018 08:07
Celý článek...
 
Mistři italské gastronomie otevřeli v Praze první BBQ Gourmet “Maso je Maso” PDF Tisk Email
Úterý, 13 Únor 2018 15:47

alt

Evropský mistr v barbecue Daniele Govoni a michelinský šéfkuchař Matteo De Carli otevřeli v Praze první barbecue gourmet jménem „Maso je Maso“. Nová restaurace se zaměřuje na přípravu prvotřídních steaků a burgerů z výběrového masa.

Aktualizováno Úterý, 13 Únor 2018 15:58
Celý článek...
 
Pekařství PAUL přináší Francii na Váš stůl již 10 let Soutěžte o ceny za 100.000 Kč! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 18 Leden 2018 21:30


box mini macarons 2

Francouzské pekařství PAUL oslaví v letošním roce 10 let na českém trhu. Již od roku 2008 přinášíme českým zákazníkům to nejlepší z francouzské pekařské a cukrářské tradice. Kulaté výročí bychom chtěli oslavit především s našimi zákazníky, kterých rok od roku přibývá.

Aktualizováno Pondělí, 22 Leden 2018 11:40
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 2 z 37

Reklama

Banner