Restaurace
Vánoce a kouzelný sváteční čas v Baiččině zahradě PDF Tisk Email
Sobota, 19 Prosinec 2015 12:49

Když se řekne slovo babička, okamžitě se nám vybaví klenot české literatury, román od Boženy Němcové Babička, který byl současní snad každého z nás. Babička byla laskavá, moudrá, pokorná žena, která si svou moudrostí získala srdce všech a to nejen své rodiny, ale i vesnice a vrchnosti.

Aktualizováno Sobota, 19 Prosinec 2015 13:45
Celý článek...
 
Ve stylové americké restauraci v Praze TGI Friday´s se slavily 50. narozeniny PDF Tisk Email
Středa, 09 Prosinec 2015 08:47

dejme_detem_sanci

Míša Dolinová míchala drinky! Ornela a Monika Štikovic se opět přejídaly a Keteřina Kornová zase hřešila? Pro vyznavače americké kuchyně pořádala oblíbená restaurace v Praze na Andělu oslavu 50. Narozenin od vzniku TGI Friday ´s. A že bylo co slavit. Alkohol tekl proudem a barmani nestíhali připravovat originální koktejly.

 
Aktualizováno Čtvrtek, 10 Prosinec 2015 09:19
Celý článek...
 
Na skvělou snídani do Café Colore PDF Tisk Email
Neděle, 06 Prosinec 2015 19:57

Zajít si na snídani do kavárny je trendy. Poklidnou víkendovou snídani nebo pracovní schůzku na začátku dne spojenou s dobrým jídlem si dopřává stále více Pražanů. A právě jim vychází vstříc populární kavárna Café Colore v Jungmannově ulici, která nabízí zřejmě nejpestřejší snídaňovou kolekci v metropoli.

Aktualizováno Neděle, 06 Prosinec 2015 20:07
Celý článek...
 
ALDENTE V NOVÉM KABÁTĚ jako od Armaniho PDF Tisk Email
Neděle, 15 Listopad 2015 18:44

Restaurace Aldente, která je vším, čím má pravá italská trattorie být, představuje novou podobu interiéru, novinky v jídelním lístku a v neposlední řadě posílení kuchařského týmu o šéfkuchaře Giovanni Andrea Bernardini, který se naučil vařit v restauraci svého tatínka ve městě Sarzana v okrese La Spezia.

Aktualizováno Neděle, 15 Listopad 2015 19:16
Celý článek...
 
Na skok v Itálii ... JEDEN DEN S DUŠÍ A BŘICHEM ITALA PDF Tisk Email
Pátek, 13 Listopad 2015 18:09

Jak moc se italská kuchyně umí předvést během dne, ráno má velmi pomalý rozjezd. Po cappuccinu a kousku sladkého pečiva, ideálně někde na baru, se rozchází Italové do práce a chystají své chuťové buňky na další jídla dne. Oběd už je ale něco úplně jiného, to přichází na scénu opravdové klasiky, které jen tak z módy nevyjdou. Pojďte zažít jeden den s duší a „břichem Itala“.

Aktualizováno Pondělí, 16 Listopad 2015 06:26
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 10 z 37

Reklama

Banner