Restaurace
ALDENTE V NOVÉM KABÁTĚ jako od Armaniho PDF Tisk Email
Neděle, 15 Listopad 2015 18:44

Restaurace Aldente, která je vším, čím má pravá italská trattorie být, představuje novou podobu interiéru, novinky v jídelním lístku a v neposlední řadě posílení kuchařského týmu o šéfkuchaře Giovanni Andrea Bernardini, který se naučil vařit v restauraci svého tatínka ve městě Sarzana v okrese La Spezia.

Aktualizováno Neděle, 15 Listopad 2015 19:16
Celý článek...
 
Na skok v Itálii ... JEDEN DEN S DUŠÍ A BŘICHEM ITALA PDF Tisk Email
Pátek, 13 Listopad 2015 18:09

Jak moc se italská kuchyně umí předvést během dne, ráno má velmi pomalý rozjezd. Po cappuccinu a kousku sladkého pečiva, ideálně někde na baru, se rozchází Italové do práce a chystají své chuťové buňky na další jídla dne. Oběd už je ale něco úplně jiného, to přichází na scénu opravdové klasiky, které jen tak z módy nevyjdou. Pojďte zažít jeden den s duší a „břichem Itala“.

Aktualizováno Pondělí, 16 Listopad 2015 06:26
Celý článek...
 
Café Coffee Day slavnostně otevřela nově zrekonstruovanou kavárnu PDF Tisk Email
Neděle, 18 Říjen 2015 20:51

Café Coffee Day slavnostně otevřela nově zrekonstruovanou kavárnu v OC Nový Smíchov

Indická společnost Café Coffee Day pokračuje s přestavbou svého kavárenského řetězce v České republice. Po úpravě kavárny v Liberci a obnově slavné Fantovy kavárny oficiálně představila zcela nový design kavárny, kterou provozuje v obchodním centru Nový Smíchov. Jedná se o součást dlouhodobé strategie přeměny všech kaváren do nové elegantní podoby.

Aktualizováno Pátek, 23 Říjen 2015 17:12
Celý článek...
 
Gurmánský podzim v Hliněné baště PDF Tisk Email
Pondělí, 12 Říjen 2015 14:25

Podzim v Hliněné baště se bude již tradičně odehrává ve znamení zvěřiny. Hosté oblíbené průhonické restaurace zkušeného šéfkuchaře Hynka Vávry se mohou těšit na celou řadu specialit, připravených z výtečného a zdravého masa z českých lesů. V nabídce se objeví mimořádně chutná domácí paštika servírovaná s cibulovým chutney, dančí medailonky se švestkovou omáčkou či vyhlášená kančí pečeně na šípkách, kterou šéfkuchař podává s perníkovým knedlíkem.

Aktualizováno Pondělí, 12 Říjen 2015 14:57
Celý článek...
 
Populární pivní běh do schodů prověřil zručnost a rychlost českých výčepních PDF Tisk Email
Pátek, 09 Říjen 2015 11:39

Vítězem letošního závodu Pinkasova noční můra se stal Lukáš Pešík z Restaurace U Pinkasů. Už pošesté vyběhli výčepní a číšníci s pivem do schodů v Restauraci U Pinkasů v populárním závodě Pinkasova noční můra. Vzdali tak hold všem, kteří v této legendární pražské hospodě v minulosti běhali s pivem za běžného provozu a pro které se 45 schodů ze sklepa do restaurace stalo opravdovou noční můrou.

Aktualizováno Pondělí, 12 Říjen 2015 11:00
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 10 z 36

Reklama

Banner