Restaurace
Svěží jarní menu v Hliněné baště PDF Tisk Email
Sobota, 19 Březen 2016 22:51

Hliněná bašta vítá jaro. Nové menu je připravené ve znamení svěží zeleniny, lahodného mladého masíčka, jemného chřestu, ředkviček a salátů. Hosté oblíbené průhonické restaurace zkušeného šéfkuchaře Hynka Vávry se mohou opět těšit na zpřístupněnou romantickou terasu, kde se bude servírovat kolekce typických jarních specialit.

Aktualizováno Neděle, 27 Březen 2016 22:18
Celý článek...
 
KFC představuje GRANDIÓZNÍ MENU – velké porce a široký výběr! PDF Tisk Email
Sobota, 05 Březen 2016 15:23

KFC, expert na kuřecí speciality, představuje v rámci GRANDIÓZNÍHO MENU novinku Burrito a přináší zpět velmi oblíbený Maxi Twist. Nová nabídka zahrnuje kombinaci tří druhů tortill, salátu a menu s rýží, které jistě potěší všechny milovníky jedinečných chuťových zážitků.

Aktualizováno Neděle, 06 Březen 2016 15:46
Celý článek...
 
Restaurace SaSaZu: Fine dining meets fine art PDF Tisk Email
Čtvrtek, 03 Březen 2016 11:19

Restaurace SaSaZu opět přichází s konceptem SaSaZu Art. „Filozofií restaurace SaSaZu je vnímání všemi smysly, tedy nejenom chutí, ale i čichem, sluchem, hmatem a samozřejmě i zrakem,” říká jeden s managerů restaurace, “proto pokračujeme s konceptem SaSaZu Art.

Aktualizováno Neděle, 06 Březen 2016 18:35
Celý článek...
 
Znovuotevření středověké krčmy Alche Mia si nenechala ujít řada celebrit PDF Tisk Email
Neděle, 28 Únor 2016 22:21

Přeneste se s námi do dob starobylé Prahy,  do tajemných dob, kdy českým zemím vládl císař Rudolf II. V místě restaurace se koncem 16. století nacházela jedna z nejvýznamnějších alchymistických dílen, ve které často bádal známý alchymista Rabi Jehuda Low, učenec, myslitel, spisovatel a vynálezce bájemi opředeného Golema.

Aktualizováno Pondělí, 29 Únor 2016 11:02
Celý článek...
 
Držitel tří michelinských hvězd Thomas Bühner předvedl v Praze nejnovější gastronomické trendy PDF Tisk Email
Čtvrtek, 25 Únor 2016 16:21

Thomas Bühner, německý šéfkuchař patřící k absolutní světové špičce ve svém oboru, předvedl v Praze novinky ze světa gastronomie. V MAKRO Akademii vedl dva celodenní workshopy pro své české kolegy. Ukázal nejen své umění v kuchyni, ale představil i svou filosofii – čistá chuť, suroviny z vlastní zahrady i příklon k avantgardě.

Aktualizováno Neděle, 28 Únor 2016 16:30
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 9 z 37

Reklama

Banner