Restaurace
Valentýnská soutěž o zájezd na Malorku! PDF Tisk Email
Úterý, 24 Leden 2017 12:04

Chcete se zapojit do soutěže o zájezd pro dvě osoby na Malorku? Pražská restaurace La Bastille si tuto výhru připravila jako milý dárek ke svému znovuotevření po rozsáhlé rekonstrukci. Co musíte udělat, abyste se do soutěže o týdenní pobyt na Malorce a několik dalších cen zapojili?

Aktualizováno Úterý, 24 Leden 2017 12:10
Celý článek...
 
Rekordní zájem o soutěž Pivní speciál 2016 PDF Tisk Email
Neděle, 13 Listopad 2016 16:45

Sedmý ročník soutěže speciálních a neobvyklých piv vyrobených pivovary v České republice  CEREVISIA SPECIALIS - PIVNÍ SPECIÁL ROKU 2016 zaznamenal 37 piv, tedy rekordní počet přihlášených značek. Letošního ročníku se zúčastnilo 12 pivovarů.
Aktualizováno Úterý, 15 Listopad 2016 17:20
Celý článek...
 
Sdružení přátel piva slavnostně vyhlásilo v pivovaru Albrecht výsledky ankety o Pivo roku 2016 PDF Tisk Email
Sobota, 05 Listopad 2016 11:06

Anketa Sdružení přátel piva o nejlepší piva, pivovary a pivovarské osobnosti roku je nejstarší novodobou soutěží na českém pivním trhu. Letošní ceny byly uděleny již po dvacátéšesté a od roku 2002 jsou vyhlašovány vždy v jiném městě, kraji a na půdě jiného pivovaru, tentokrát se jednalo o pivovar Albrecht ve Frýdlantu.

Aktualizováno Pátek, 18 Listopad 2016 14:33
Celý článek...
 
Nové podzimní menu Bageterie Boulevard pod taktovkou porotce kuchařské show MasterChef PDF Tisk Email
Úterý, 18 Říjen 2016 11:03

Fastfoodový řetězec Bageterie Boulevard spustil včera zcela nové podzimní CHEF MENU. Zrodilo se „v kuchyni“ známého českého šéfkuchaře a porotce kuchařské show Miroslava Kaliny, který vsadil na typické podzimní sezónní suroviny inspirované alsaskou kuchyní.

Aktualizováno Sobota, 29 Říjen 2016 11:08
Celý článek...
 
Zpříjemněte si podzim v Hliněné baště tradiční dýní a zvěřinou PDF Tisk Email
Úterý, 11 Říjen 2016 11:56

Podzimní menu Hliněné bašty ozdobí dýně a zvěřina. Bohatá kolekce barevných a chuťově podmanivých podzimních specialit. Takové bude menu restaurace Hliněná bašta, připravené na poslední tři měsíce tohoto roku. Vrací se famózní zvěřina, na talíři se objeví očekávané speciality z dýní, čerstvě vylovené sladkovodní ryby či dezerty z vyzrálého podzimního ovoce.

Aktualizováno Čtvrtek, 13 Říjen 2016 14:59
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 7 z 37

Reklama

Banner