Restaurace
Jarní degustace - President Hotel Praha & Vinařství Gotberg. PDF Tisk Email
Neděle, 17 Duben 2011 04:13

Na letošní jaro si President Hotel Praha a vinařství Gotberg připravily svou první společnou gastronomickou akci. Festival pod názvem ,,Jarní degustace“, který potěší milovníky kvalitního jídla a prvotřídního vína domácí produkce, bude probíhat na přelomu dubna a května v restauraci Vltava hotelu President. Pečlivě vybraná kombinace degustačního menu doprovázená víny z moravského vinařství Gotberg bude jistě nezapomenutelným kulinářským zážitkem.

Aktualizováno Neděle, 17 Duben 2011 14:42
Celý článek...
 
Jaro začíná festivalem chutí pro labužníky. PDF Tisk Email
Neděle, 20 Březen 2011 23:00

Druhý ročník gastronomické události s názvem Festival chutí, který na podzim loňského roku návštěvníkům několika desítek restaurací v České republice poprvé přinesl možnost konzumace vybraných pokrmů, odstartuje 21. března 2011 v Praze, Brně a Ostravě.

Aktualizováno Neděle, 20 Březen 2011 23:19
Celý článek...
 
Další veganská restaurace otevřena v Praze. PDF Tisk Email
Pondělí, 14 Březen 2011 06:56

ilustrační fotografie

V neděli 13. 3. 2011 v 11.00  byla slavnostně otevřena nová VEGANSKÁ restaurace nazvaná LOVING HUT. Tento akt si nenechala ujít herečka a zpěvačka Lenka Kořínková-Holas, která je rovněž autorkou knih o zdravé výživě.

 

Aktualizováno Pondělí, 14 Březen 2011 22:25
Celý článek...
 
Těšte se na jaro plné kulinářských specialit v restauraci Hliněná bašta. PDF Tisk Email
Neděle, 06 Březen 2011 20:42

Na jaře se na Hliněné baště otvírá terasa s krásným výhledem na rybníček. A k tomu připravil šéfkuchař výtečnou jarní nabídku. Můžete se těšit na chřestovou polévku, chřest s holandskou omáčkou, carpacio z červené řepy a další jarní pochoutky.

Aktualizováno Sobota, 19 Březen 2016 22:55
Celý článek...
 
Kavala – to nejlepší z řecké kuchyně v Praze PDF Tisk Email
Pátek, 21 Leden 2011 23:00


img_9062

Řecká restaurace Kavala, která už pět let funguje v pražských Dejvicích, nabízí svým hostům široký a pestrý průřez vyhlášenou řeckou kuchyní. Její majitel Janis Asarlidis společně s řeckým šéfkuchařem postavili menu na třech pilířích. Tradiční, regionální a moderní řecké kuchyni. Od všeho zde najdete kousek.

Aktualizováno Sobota, 22 Leden 2011 10:43
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Další > Konec >>

Strana 38 z 39

Reklama

Banner