Restaurace
Ideální vánoční darek - kniha s 300 poukazy do restaurací - LGE 2011 PDF Tisk Email
Úterý, 21 Prosinec 2010 23:00

image001

Navštěvujete rádi restaurace a další gastronomická zařízení? Víte, co znamená výraz zážitková gastronomie? Chcete si užít a zároveň ušetřit? Tak čtěte dál.

Aktualizováno Středa, 22 Prosinec 2010 15:39
Celý článek...
 
Značka Krušovice se cíleně zabývá kombinováním piva a pokrmů. Navštivte pražskou restauraci Šalanda a ochutnejte. PDF Tisk Email
Sobota, 04 Prosinec 2010 11:47

Značka Krušovice se cíleně zabývá kombinováním piva a pokrmů. Pivní sommeliérství je oborem budoucnosti.

Krušovická restaurace Šalanda se snaží držet nových trendů v gastronomii a pivovarnictví.

undefined

Královský pivovar Krušovice, součást společnosti Heineken Česká republika a důležitý hráč na českém pivním trhu, představil v květnu letošního roku vylepšené pivní portfolio, které je založeno na návratu k tradičním recepturám. Cílem bylo vrátit se ke kořenům a navázat na tradici krušovického piva a samotného pivovaru, který byl od nepaměti vnímán jako výrobce poctivého českého piva. Díky nezměrnému úsilí krušovických sládků a další pivovarských profesí se podařilo chuťový profil a kvalitu krušovického piva radikálně posunout k lepšímu.

Aktualizováno Středa, 08 Prosinec 2010 09:19
Celý článek...
 
Vychutnejte si vánoční atmosféru Starého Města PDF Tisk Email
Středa, 10 Listopad 2010 21:55

our pork knuckle- prague the bestnk

Zapomeňte na předvánoční shon a vydejte se načerpat pravou atmosféru Vánoc do Nerudovy ulice na Starém Městě. Vychutnejte si procházku historickým centrem města a zajděte na návštěvu malebné restaurace v Aparthousu U Zlaté podkovy, která se nachází přímo na Královské cestě, v místě, kde se tvořily dějiny českého státu.

Vyzkoušejte pravé české recepty, které speciálně pro vás připravil šéfkuchař restaurace U Zlaté podkovy. A pokud se vám nechce vařit, vyrazte do centra Prahy a ochutnejte tyto dobroty přímo v Nerudově ulici.

Aktualizováno Středa, 10 Listopad 2010 21:59
Celý článek...
 
VITALFOOD - TREND VE FIREMNÍM STRAVOVÁNÍ PDF Tisk Email
Čtvrtek, 14 Říjen 2010 08:28

 

Podle statistik je závodní restaurace nejčastějším místem, kde lidé během pracovních dní obědvají. V prvním pololetí 2010 tak činilo 38,1 % ekonomicky aktivní populace České republiky. Ve srovnání s daty z roku 2009, kdy byl podíl 36,1 %, tak nárůst činí cca 100 000 osob (2 %).

Aktualizováno Neděle, 05 Prosinec 2010 22:03
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 31 32 33 34 35 36 37 Další > Konec >>

Strana 37 z 37

Reklama

Banner