Restaurace
„Loučení s létem“ u Prokopského údolí PDF Tisk Email
Čtvrtek, 28 Září 2017 14:03

Jan Bendig

V restauraci Černý kohout u Prokopského údolí v Praze 5, se  v neděli 17. 9. 2017 uskutečnila charitativní akce "Loučení s létem". Výtěžek z této záslužné akce je určený pro asistenční psy z Centra výcviku psů pro postižené Helppes v Praze 5.

Aktualizováno Sobota, 30 Září 2017 14:13
Celý článek...
 
Gastronomický ráj v centru Prahy PDF Tisk Email
Neděle, 30 Červenec 2017 09:15

V luxusní Fish&Steak Restauraci Satuy se specializují na vynikající fusion kuchyni s pokrmy z čerstvých a kvalitních, především mořských surovin. Fish&Steak Restauraci Satuy najdete na Ovocném trhu v Pánské pasáži.

Aktualizováno Pondělí, 31 Červenec 2017 09:51
Celý článek...
 
Pivovar zkracuje cesty piva k lidem, aby v hospodě chutnalo jako v pivovaru PDF Tisk Email
Čtvrtek, 20 Červenec 2017 16:59

Co vše se musí stát a o co je potřeba se postarat, aby pivo bylo v půllitru v hospodě nebo ve sklenici doma čerstvé a chutnalo jako by ho člověk pil v pivovaru? Jde o celou řadu jednotlivých kroků a opatření, které vyžadují nemalé investice, nové technologie, ale hlavně se toho nedá dosáhnout bez každodenní péče a umu lidí.

Aktualizováno Čtvrtek, 20 Červenec 2017 17:07
Celý článek...
 
Alforno foccaceria italiana, to je pravá italská restaurace v centru Prahy PDF Tisk Email
Pondělí, 03 Červenec 2017 09:28

Červené kostkované ubrusy, dřevěný nábytek, rustikální dekorace a pec přímo v restauraci to je Alforno pizzerie a focacceria. Domácí atmosféra a speciality z PECE, to je restaurace Alforno Focacceria Italiana na Petrském náměstí, přináší do této zajímavé lokality klasické italské speciality.

Aktualizováno Pondělí, 03 Červenec 2017 09:28
Celý článek...
 
Restaurace ALDENTE, pravá italská trattorie v srdci Prahy PDF Tisk Email
Neděle, 02 Červenec 2017 10:02

Jak moc se italská kuchyně umí předvést během dne, ráno má velmi pomalý rozjezd. Po cappuccinu a kousku sladkého pečiva, ideálně někde na baru, se rozchází Italové do práce a chystají své chuťové buňky na další jídla dne. Oběd už je ale něco úplně jiného, to přichází na scénu opravdové klasiky, které jen tak z módy nevyjdou. Pojďte zažít jeden den s duší a „břichem Itala“.

Aktualizováno Neděle, 02 Červenec 2017 20:27
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 4 z 37

Reklama

Banner