Restaurace
Zimní gurmánský zážitek v Bageterii Boulevard PDF Tisk Email
Sobota, 16 Prosinec 2017 09:13

1J7A2749 Kopírovat

Zimní gurmánský zážitek v Bageterii Boulevard, to je nové menu sestavené vyhlášeným guru české gastronomie Janem Punčochářem. Od úterý 19. prosince si můžete do oblíbené Bageterie Boulevard zajít na něco opravdu výjimečného.

Aktualizováno Úterý, 19 Prosinec 2017 09:20
Celý článek...
 
KOLONIAL pub, restaurace s příběhem a dobrým pivem PDF Tisk Email
Pondělí, 23 Říjen 2017 08:02

alt

KOLONIAL pub aktuálně nabízí zvěřinové speciality. Kolonial, první pražská cyklistická restaurace, by mohla o počátcích a ikonách české cyklistické scény vyprávět. Zažila totiž mnohé. Na pivo sem chodil legendární komentátor Tour de France: Robert Bakalář, legendární cyklista, který na slavné klasice Paříž – Roubaix, absolvoval jeden z nejdelších sólo úniků v historii profesionální cyklistiky: Luboš Lom a další. Důvody byly jasné: stylové - cyklistické prostředí, perfektní „Plzňička“ a poctivá gastronomie.

Aktualizováno Pondělí, 23 Říjen 2017 08:29
Celý článek...
 
„Loučení s létem“ u Prokopského údolí PDF Tisk Email
Čtvrtek, 28 Září 2017 14:03

Jan Bendig

V restauraci Černý kohout u Prokopského údolí v Praze 5, se  v neděli 17. 9. 2017 uskutečnila charitativní akce "Loučení s létem". Výtěžek z této záslužné akce je určený pro asistenční psy z Centra výcviku psů pro postižené Helppes v Praze 5.

Aktualizováno Sobota, 30 Září 2017 14:13
Celý článek...
 
Gastronomický ráj v centru Prahy PDF Tisk Email
Neděle, 30 Červenec 2017 09:15

V luxusní Fish&Steak Restauraci Satuy se specializují na vynikající fusion kuchyni s pokrmy z čerstvých a kvalitních, především mořských surovin. Fish&Steak Restauraci Satuy najdete na Ovocném trhu v Pánské pasáži.

Aktualizováno Pondělí, 31 Červenec 2017 09:51
Celý článek...
 
Pivovar zkracuje cesty piva k lidem, aby v hospodě chutnalo jako v pivovaru PDF Tisk Email
Čtvrtek, 20 Červenec 2017 16:59

Co vše se musí stát a o co je potřeba se postarat, aby pivo bylo v půllitru v hospodě nebo ve sklenici doma čerstvé a chutnalo jako by ho člověk pil v pivovaru? Jde o celou řadu jednotlivých kroků a opatření, které vyžadují nemalé investice, nové technologie, ale hlavně se toho nedá dosáhnout bez každodenní péče a umu lidí.

Aktualizováno Čtvrtek, 20 Červenec 2017 17:07
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 3 z 37

Reklama

Banner