Restaurace
Mistři italské gastronomie otevřeli v Praze první BBQ Gourmet “Maso je Maso” PDF Tisk Email
Úterý, 13 Únor 2018 15:47

alt

Evropský mistr v barbecue Daniele Govoni a michelinský šéfkuchař Matteo De Carli otevřeli v Praze první barbecue gourmet jménem „Maso je Maso“. Nová restaurace se zaměřuje na přípravu prvotřídních steaků a burgerů z výběrového masa.

Aktualizováno Úterý, 13 Únor 2018 15:58
Celý článek...
 
Pekařství PAUL přináší Francii na Váš stůl již 10 let Soutěžte o ceny za 100.000 Kč! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 18 Leden 2018 21:30


box mini macarons 2

Francouzské pekařství PAUL oslaví v letošním roce 10 let na českém trhu. Již od roku 2008 přinášíme českým zákazníkům to nejlepší z francouzské pekařské a cukrářské tradice. Kulaté výročí bychom chtěli oslavit především s našimi zákazníky, kterých rok od roku přibývá.

Aktualizováno Pondělí, 22 Leden 2018 11:40
Celý článek...
 
Cukrárna Saint Tropez - elegantní prostředí s francouzským šarmem PDF Tisk Email
Sobota, 30 Prosinec 2017 19:19

alt

Kouzlo první republiky naleznete v cukrárně Saint Tropez. Cukrárna Saint Tropez, kterou najdeme v paláci U Nováků (Vodičkova 30), byla otevřena koncem března 2009 a navazuje na více jak 80letou cukrářskou tradici. Tuto tradici započal Vilém Nosál, dědeček spolumajitele cukrárny Jiřího Nosála.

Aktualizováno Sobota, 30 Prosinec 2017 19:46
Celý článek...
 
Zimní gurmánský zážitek v Bageterii Boulevard PDF Tisk Email
Sobota, 16 Prosinec 2017 09:13

1J7A2749 Kopírovat

Zimní gurmánský zážitek v Bageterii Boulevard, to je nové menu sestavené vyhlášeným guru české gastronomie Janem Punčochářem. Od úterý 19. prosince si můžete do oblíbené Bageterie Boulevard zajít na něco opravdu výjimečného.

Aktualizováno Úterý, 19 Prosinec 2017 09:20
Celý článek...
 
KOLONIAL pub, restaurace s příběhem a dobrým pivem PDF Tisk Email
Pondělí, 23 Říjen 2017 08:02

alt

KOLONIAL pub aktuálně nabízí zvěřinové speciality. Kolonial, první pražská cyklistická restaurace, by mohla o počátcích a ikonách české cyklistické scény vyprávět. Zažila totiž mnohé. Na pivo sem chodil legendární komentátor Tour de France: Robert Bakalář, legendární cyklista, který na slavné klasice Paříž – Roubaix, absolvoval jeden z nejdelších sólo úniků v historii profesionální cyklistiky: Luboš Lom a další. Důvody byly jasné: stylové - cyklistické prostředí, perfektní „Plzňička“ a poctivá gastronomie.

Aktualizováno Pondělí, 23 Říjen 2017 08:29
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 35

Reklama

Banner