Recepty
Tradiční masopust neztrácí na oblibě, stejně jako dobrá jitrnice nebo tlačenka PDF Tisk Email
Středa, 10 Únor 2016 21:59

Velký výběr zabíjačkové produktů nyní najdou zákazníci i na pultech obchodního řetězce Tesco. K dostání je tlačenka, škvarky i oblíbené jitrnice nebo zabíjačková polévka. Období do Velikonoc je typickým pro pořádání zabíjaček a tradičních masopustních a karnevalových akcí. Ačkoli některé tradice se z našich končin vytrácejí, právě masopust a akce s tímto svátkem spojené na své oblibě neztrácejí.
Aktualizováno Sobota, 13 Únor 2016 22:16
Celý článek...
 
Odlehčené a chutné recepty s Mlékárnou Valašské Meziříčí PDF Tisk Email
Neděle, 31 Leden 2016 22:14

Mlékárny Valašské Meziříčí

Novoroční předsevzetí pro mnohé znamená úpravu stravy a životního stylu. Oslavy Nového roku - pro svůj pohanský původ, v církevních kruzích v minulosti ne příliš oblíbené, jsou za námi. Do 19. století lidé chodili děkovat za příchod nového roku pouze do kostela. V našich zemích bylo tehdy ve zvyku jíst o půlnoci horký ovar, kroupy a křen s jablky pro štěstí a dům od domu chodily ometačky“- černě oděné chudé ženy, které ve jménu Otce, Syna i Ducha svatého třikrát zaklepaly a třikrát ometly kamna, aby v novém roce dobře hřála.
Aktualizováno Sobota, 20 Únor 2016 22:46
Celý článek...
 
Kapr není pouze doménou JIŽNÍCH ČECH PDF Tisk Email
Pondělí, 14 Prosinec 2015 10:51

filety

S nadcházejícími Vánocemi se blíží doba, kdy se v ulicích začínají objevovat stánky prodejců kaprů. Při nákupu kapra na vánoční stůl bychom se měli držet několika základních doporučení.
Aktualizováno Pondělí, 14 Prosinec 2015 11:02
Celý článek...
 
Kulinární inspirace PDF Tisk Email
Úterý, 17 Listopad 2015 09:13

Jsme přesvědčeni, že úspěch v kuchyni záleží na několika faktorech: kvalitních ingrediencích, potěšení a radosti z vaření. Zní to příliš složitě? Nezoufejte! Vy si čas v kuchyni jednoduše užívejte, my se vám postaráme o kvalitní ingredience a inspirující recepty z celého světa.

Aktualizováno Úterý, 17 Listopad 2015 12:07
Celý článek...
 
Vychází první česká sweet raw kuchařka: Sladká rawmance PDF Tisk Email
Čtvrtek, 05 Listopad 2015 11:38

Všechny milovníky raw sladkostí nadchne kniha, podle které si je mohou připravovat sami doma. I to je poselství nové kuchařky Sladká rawmance, která vyjde v první polovině listopadu. Autorka knihy Veronika Klamtová prozradila tajemství sladké raw kuchyně a představila recepty, které se osvědčily v její cukrárně.

Aktualizováno Pátek, 06 Listopad 2015 22:55
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 10 z 44

Reklama

Banner