Recepty
Nové balzamikové krémy lákají k originálnímu grilování PDF Tisk Email
Středa, 11 Květen 2016 06:14

Kalamáta Papadimitriou

Výrobce balzamikových krémů Kalamáta Papadimitriou si pro letošní sezónu připravil dvě nové příchutě, díky kterým bude rodinné grilování dokonalé. Tou první je BBQ balzamikový krém, který skvěle využijete třeba při přípravě hamburgerů nebo kuřecích křídel, zatímco příchuť chili krásně vynikne s grilovanými rybami nebo mořskými plody.
Aktualizováno Středa, 11 Květen 2016 06:48
Celý článek...
 
Jak povznést sýr na zážitek? PDF Tisk Email
Pondělí, 09 Květen 2016 10:07

Povzneste sýr na zážitek s neobvyklými kombinacemi Krále Sýrů. Vladislav Stuparič, kapitán Juniorského národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, zabrousil až do molekulární kuchyně a vytvořil perfektní chuťové zážitky, které můžete ochutnat v květnu a červnu na Prague Food Festivalu nebo na Bosch Fresh Festivalu.

Aktualizováno Sobota, 14 Květen 2016 16:15
Celý článek...
 
Koncept moderního řeznictví, to je MeatPoint PDF Tisk Email
Sobota, 07 Květen 2016 21:50

Mimořádná kvalita a pestrost nabídky. Taková je filozofie sítě moderních řeznictví MeatPoint, která otvírá svou novou pobočku nedaleko Vítězného náměstí na Praze 6. Na zákazníky čeká pestrý výběr vyzrálého i čerstvého masa a nejrůznějších uzenin.

Aktualizováno Neděle, 08 Květen 2016 22:08
Celý článek...
 
Náš tip: Nepečený smetanový dort a ovocný koláč PDF Tisk Email
Středa, 04 Květen 2016 10:27

kraj

Čas domácího ovoce jahod, malin, rybízu, třešní ze zahrad se rychle blíží. Český výrobce a distributor zakysaných smetan značky Krajanka přináší dva tipy na jeho snadné, rychlé a přitom zábavné zpracování. Smetanový nepečený dort  i ovocný koláč s pomocí odměřování v podobě hrnků se tak může proměnit v zábavné odpoledne s našimi nejmilejšími, oddanými pomocníky v kuchyni, těmi nejmenšími - dětmi.

Aktualizováno Neděle, 08 Květen 2016 10:46
Celý článek...
 
Rady a tipy ke grilování PDF Tisk Email
Sobota, 30 Duben 2016 07:47

Češi našli velkou oblibu v grilování. Díky rychlé úpravě a bohaté nabídce surovin je tento způsob přípravy pokrmů stále jednodušší. Grilovačky jsou u Čechů oblíbenou formou setkávání se s přáteli nebo s rodinou. 61 % Čechů pak grilování pořádá opakovaně během roku. Za nákup surovin na jedno grilování většina Čechů (60 %) utratí částku nepřekračující 100 korun na osobu.

Aktualizováno Sobota, 30 Duben 2016 18:03
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 9 z 45

Reklama

Banner