Recepty
Koncept moderního řeznictví, to je MeatPoint PDF Tisk Email
Sobota, 07 Květen 2016 21:50

Mimořádná kvalita a pestrost nabídky. Taková je filozofie sítě moderních řeznictví MeatPoint, která otvírá svou novou pobočku nedaleko Vítězného náměstí na Praze 6. Na zákazníky čeká pestrý výběr vyzrálého i čerstvého masa a nejrůznějších uzenin.

Aktualizováno Neděle, 08 Květen 2016 22:08
Celý článek...
 
Náš tip: Nepečený smetanový dort a ovocný koláč PDF Tisk Email
Středa, 04 Květen 2016 10:27

kraj

Čas domácího ovoce jahod, malin, rybízu, třešní ze zahrad se rychle blíží. Český výrobce a distributor zakysaných smetan značky Krajanka přináší dva tipy na jeho snadné, rychlé a přitom zábavné zpracování. Smetanový nepečený dort  i ovocný koláč s pomocí odměřování v podobě hrnků se tak může proměnit v zábavné odpoledne s našimi nejmilejšími, oddanými pomocníky v kuchyni, těmi nejmenšími - dětmi.

Aktualizováno Neděle, 08 Květen 2016 10:46
Celý článek...
 
Rady a tipy ke grilování PDF Tisk Email
Sobota, 30 Duben 2016 07:47

Češi našli velkou oblibu v grilování. Díky rychlé úpravě a bohaté nabídce surovin je tento způsob přípravy pokrmů stále jednodušší. Grilovačky jsou u Čechů oblíbenou formou setkávání se s přáteli nebo s rodinou. 61 % Čechů pak grilování pořádá opakovaně během roku. Za nákup surovin na jedno grilování většina Čechů (60 %) utratí částku nepřekračující 100 korun na osobu.

Aktualizováno Sobota, 30 Duben 2016 18:03
Celý článek...
 
Oblíbená Krajanka v novém jednoduše poctivá PDF Tisk Email
Pondělí, 25 Duben 2016 10:49

Český výrobce a distributor zakysaných smetan značky Krajanka přichází na trh se dvěma novinkami a redesignem obalů. Podstata výroby však zůstává nezměněna, Krajanka využívá jednoduchých receptur, jsou pro ni důkladně vybírány jednotlivé ingredience a její zpracování je jednoduše poctivé. Nic složitého, zkrátka na trh se dostává výrobek jednoduše poctivý.
Aktualizováno Neděle, 08 Květen 2016 17:45
Celý článek...
 
Až 69 procent lidí kontroluje složení na obalech potravin PDF Tisk Email
Neděle, 24 Duben 2016 10:51

Podle průzkumu společnosti FRoSTA až 69 procent lidí kontroluje na obalech složení potravin, které kupují. 75 procent se pak na základě těchto informací rozhoduje, zda si daný potravinový výrobek koupí. Pokud obsahuje příliš mnoho chemických přísad a dochucovadel, má obchodník i výrobce smůlu. Hlavním důvodem, proč lidé upřednostňují přírodní ingredience, je obava z poškození zdraví.

Aktualizováno Neděle, 24 Duben 2016 11:14
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 8 z 43

Reklama

Banner