Recepty
Mák v České republice - HISTORIE MÁKU A KULTURNÍ ASPEKTY PDF Tisk Email
Pondělí, 12 Prosinec 2016 09:29

ČESKÝ MODRÝ MÁK z.s. sdružuje členy, kteří v ČR pěstují, zpracovávají a obchodují s mákem a makovinou, byl založen v roce 2001 a od roku 2015 je členem sněmovny společenstev AK ČR. V současné době má 211 členů.

Aktualizováno Pondělí, 12 Prosinec 2016 10:27
Celý článek...
 
Tradiční vánoční delikatesa posvěcená Evropskou unií PDF Tisk Email
Sobota, 03 Prosinec 2016 16:34

Za pár týdnů opět oprášíme porcelán po babičce, naleštíme příbory a budeme si užívat tradic, ať už lití olova, rozkrajování jablek anebo ukládání rybí šupiny pod talíř. Většina z nás se těší především na gastronomickou tradici, smaženého kapra s bramborovým salátem.

Aktualizováno Neděle, 04 Prosinec 2016 16:57
Celý článek...
 
Několik zdravých receptů na vaření a pečení, harmonie chutí s Pavlem Šporclem PDF Tisk Email
Čtvrtek, 01 Prosinec 2016 15:35

Rádi si pečete domácí chléb? Ať už v troubě nebo v pekárně na chleba, zkuste ho tentokrát upéct z bohaté chlebové směsi BIOLINIE, která obsahuje 7 druhů obilovin (např. méně známou červenou pšenici, pšenici dvouzrnku, ječmen, jáhly), netradiční červenou čočku a 3 druhy celozrnných mouk.

Aktualizováno Neděle, 04 Prosinec 2016 15:56
Celý článek...
 
Každé jablko by mělo mít svou šanci PDF Tisk Email
Neděle, 30 Říjen 2016 07:36

Jablko je nazýváno králem ovoce. Nejen proto, že se jedná o jeden z korunovačních klenotů, ale především díky svému blahodárnému vlivu na lidský organismus. Jablka obsahují vitamíny A, B, C a E, více než 30 minerálních látek a stopových prvků, například kyselinu listovou a draslík. Jsou přirozenou posilou imunitního systému, snižují cholesterol i cukr v krvi.

Aktualizováno Neděle, 30 Říjen 2016 07:48
Celý článek...
 
Máte rádi kvalitní sýry? Festival Pravá chuť Dolve Vita PDF Tisk Email
Neděle, 09 Říjen 2016 18:44

Přední pražské restaurace připraví speciální sýrové menu. Od 10. do 22. října budou mít všichni gurmáni možnost v rámci festivalu ochutnat speciality z italské sýrové gastronomie. Nejlepší šéfkuchaři se zapojí do programu „Pravá chuť Dolce Vita“, jenž podporuje originální italské sýry, které nesou označení DOP a IGP.
Aktualizováno Neděle, 16 Říjen 2016 09:09
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 6 z 44

Reklama

Banner