Recepty
Zdravé a chutné recepty z ovesných vloček. PDF Tisk Email
Čtvrtek, 18 Srpen 2011 15:01


jahodove muffiny 1024x683

 

Žaludek ocení, že může konečně zpracovávat něco zdravého, tělu prospěšného, lehce stravitelného a přitom chutného. Tak mu udělejte radost! Ovesné vločky jsou ceněny především pro svůj obsah bílkovin, tuků, minerálních látek, vitaminů skupiny B, vápník, železo, fosfor a lecitin.
Aktualizováno Čtvrtek, 18 Srpen 2011 15:18
Celý článek...
 
Brusinková inspirace: Letní saláty. PDF Tisk Email
Sobota, 09 Červenec 2011 10:00


salat_s_hruskami_a_cranberry_zalivkou

 

Teplé letní počasí často provází chuť dát si něco lehkého a čerstvého. Třeba přijde vhod některý z našich letních salátů, chutnají skvěle a brusinky jim dodají ten správný "šmrnc".
Aktualizováno Sobota, 09 Červenec 2011 14:06
Celý článek...
 
Slavnostní zakončení unikátní gurmánské soutěže v reprezentačních prostorách Prašné brány. PDF Tisk Email
Neděle, 12 Červen 2011 10:18

Pražská informační služba (PIS) ve spolupráci s Asociací českých cestovních kanceláří a agentur (AČCKA) a Pražským kulinářským institutem (PRAKUL) vyhlásila vítěze prvního ročníku jedinečné soutěže o nejlepší původní pražský recept s názvem Jak chutná Praha.

Aktualizováno Neděle, 12 Červen 2011 12:41
Celý článek...
 
Grilovací recepty a konzumace ryb v ČR. PDF Tisk Email
Pondělí, 30 Květen 2011 03:47

Spotřeba sladkovodních ryb v České republice stoupla v roce 2010 na 1,415 kg na osobu, poslední dva roky tak jejich obliba v českých domácnostech roste. Vyplývá to ze statistik o produkci a spotřebě sladkovodních ryb, které zpracovává Rybářské sdružení ČR. Pozitivní vliv na to, že Češi začali více jíst sladkovodní ryby, má především dlouhodobá komunikační kampaň Ministerstva zemědělství nazvaná Ryba domácí.

 

Aktualizováno Pondělí, 30 Květen 2011 04:42
Celý článek...
 
Jak grilovat sladkovodní ryby? PDF Tisk Email
Neděle, 29 Květen 2011 00:02

Grilování sladkovodních ryb má v oblibě stále více Čechů. Nejlépe se na gril hodí pstruzi, siveni nebo kapři. Právě tyto ryby jdou v létě nejvíce na odbyt. Hlavní výhodou sladkovodních ryb je jejich lehká stravitelnost. To ocení především fyzicky aktivní lidé a sportovci.
Aktualizováno Neděle, 29 Květen 2011 05:46
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 41 42 43 44 45 Další > Konec >>

Strana 43 z 45

Reklama

Banner