Recepty
Začněte nový den zdravě s Mlékárnou Valašské Meziříčí PDF Tisk Email
Neděle, 19 Únor 2017 14:26

Mlékárny Valašské Meziříčí


Vstup do Nového roku se pro mnohé vyznačuje řadou předsevzetí. Pro někoho taková předsevzetí znamenají najít si novou práci, pro jiné strávit více času s blízkými a pro mnohé slib začít žít zdravěji, více sportovat a tomu přizpůsobit i svůj jídelníček. Mlékárna Valašské Meziříčí uzavřela spolupráci s mladým talentovaným sportovcem Jiřím Sýkorou, který podporuje zdravý způsob života.

Aktualizováno Pondělí, 20 Únor 2017 14:40
Celý článek...
 
Poznejte tajemství kečupů anebo desatero pro výběr kvalitního kečupu PDF Tisk Email
Středa, 01 Únor 2017 11:45

koláč

Kuchyně bez kečupu? To si mnoho z nás nedokáže ani představit. Víte ovšem, jak poznat kvalitní kečup a co sledovat na jeho etiketě? Kolik procent rajčat by měl obsahovat? Co dalšího se nachází v této pochutině? Jaký je rozdíl mezi balením ve skle a v plastu? Tušili jste dokonce, že obsahuje antioxidanty? Staňte se odborníkem přes kečupy.

Aktualizováno Úterý, 07 Únor 2017 21:50
Celý článek...
 
Cukroví na poslední chvíli? LeGracie a Vánoce? PDF Tisk Email
Úterý, 20 Prosinec 2016 10:46

To je kouzlo nepečeného cukroví, které pohladí chuťové pohárky, je hotové snadno, rychle a navíc se spoustou zábavy i pro děti. O tom, že cukroví na vánoční stůl patří, asi nikdo nepochybuje. Má to ale několik háčků. Někoho děsí nezdravé ingredience, jako tuky, bílá mouka nebo hromady cukru.
Aktualizováno Středa, 28 Prosinec 2016 01:02
Celý článek...
 
Mák v České republice - HISTORIE MÁKU A KULTURNÍ ASPEKTY PDF Tisk Email
Pondělí, 12 Prosinec 2016 09:29

ČESKÝ MODRÝ MÁK z.s. sdružuje členy, kteří v ČR pěstují, zpracovávají a obchodují s mákem a makovinou, byl založen v roce 2001 a od roku 2015 je členem sněmovny společenstev AK ČR. V současné době má 211 členů.

Aktualizováno Pondělí, 12 Prosinec 2016 10:27
Celý článek...
 
Tradiční vánoční delikatesa posvěcená Evropskou unií PDF Tisk Email
Sobota, 03 Prosinec 2016 16:34

Za pár týdnů opět oprášíme porcelán po babičce, naleštíme příbory a budeme si užívat tradic, ať už lití olova, rozkrajování jablek anebo ukládání rybí šupiny pod talíř. Většina z nás se těší především na gastronomickou tradici, smaženého kapra s bramborovým salátem.

Aktualizováno Neděle, 04 Prosinec 2016 16:57
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 5 z 43

Reklama

Banner