Doporučujeme
Retail in Detail/Fresh Food 2011: Vysoce reprezentativní a angažovaná diskuse o budoucnosti trhu s čerstvými potravinami. PDF Tisk Email
Sobota, 26 Březen 2011 17:30


aabgetattachment

Více než 150 reprezentantů výroby a distribuce čerstvých potravin diskutovalo dne 23.3.2011 na konferenci Retail in Detail/Fresh Food 2011 stav a perspektivy trhu čerstvého zboží. Již úvodní prezentace analytiků jasně signalizovaly, že běžně zmiňovaná klišé o extrémní cenové citlivosti českých zákazníků a jejich nízké loajalitě vůči domácím potravinách se neshodují s realitou.

Aktualizováno Sobota, 26 Březen 2011 17:43
Celý článek...
 
Belgická společnost Belcolade představuje novinku s antioxidační silou. PDF Tisk Email
Pátek, 25 Březen 2011 06:52


Belgická společnost Belcolade, která produkuje vynikající čokolády skvělé chuti, má ve svém portfoliu jako novinku čokoládu s vysokou a dlouhotrvající antioxidační silou, čokoládu OXANTI. Čokoláda je výjimečná tím, že produkuje antioxidanty ve větší míře než standardní čokoláda a důležité je, že antioxidační účinek čokolády trvá podstatně déle, než u běžné čokolády, a to až pět hodin.

Celý článek...
 
Kuře české vzduchem chlazené je kvalitní a bezpečné. PDF Tisk Email
Pondělí, 21 Březen 2011 00:22


Alarmující nárůst dovozů kuřat ze zemí, které disponují zastaralými a nekvalitním technologiemi a současně naprosté selhání kontrolních mechanizmů v sousedním SRN s dopadem právě na sektor výroby drůbežího masa vedl Potravinářskou komoru ČR k zásadní výzvě pro české spotřebitele v podobě tzv. Modřické výzvy.

Aktualizováno Pondělí, 21 Březen 2011 01:02
Celý článek...
 
Tradice Bítešského chleba z Jeřábkovy pekárny – Velikonoce ve Velké Bíteši. PDF Tisk Email
Pátek, 18 Březen 2011 18:32

Jeřábkova pekárna ve Velké Bíteši vyrostla z malého výrobce v regionálního dodavatele. Pekárnu obnovili otec a strýc současné majitelky Hany Pöcklové v roce 1991. Objekt pekárny, který původně sloužil jako kamnářství a je rodinným majetkem, musel po restituci projít generální rekonstrukcí.

Celý článek...
 
Jak chutná Praha podle Zdeňka Pohlreicha? PDF Tisk Email
Pondělí, 07 Březen 2011 10:11


pohlreich _v akci i

Už jen do konce března může veřejnost zasílat své recepty do kulinářské soutěže Jak chutná Praha a zapojit se tak do hry o atraktivní zájezdy do Itálie nebo Paříže.
Aktualizováno Pondělí, 07 Březen 2011 10:18
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 51 52 53 54 55 56 57 Další > Konec >>

Strana 55 z 57

Reklama

Banner