Doporučujeme
Osvěžte své grilování pikantními barvami! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 05 Květen 2011 06:02

Jakmile se počasí na jaře jen trochu umoudří a světlo ukrajuje z večerů čím dál větší porce, vytahují Češi grily, nakládají maso a nakupují klobásky.  Sousedé a přátelé se navštěvují a ze zahrádek to začíná vonět.  A co teprve v létě a o prázdninách!  Pokud i vy patříte mezi aktivní milovníky posezení u grilu, máme pro vás zajímavé tipy, jak své hosty příjemně překvapit naaranžovaným talířem plným pikantních dobrot.  Propečené masíčko totiž můžete krásně doplnit širokou škálou báječné sterilované zeleniny značky efko. Párty tak dostane úplně jiný říz!

Aktualizováno Čtvrtek, 05 Květen 2011 06:18
Celý článek...
 
Výrobci Jihočeského kraje & ruku v ruce s tradicí a kvalitou. PDF Tisk Email
Pátek, 22 Duben 2011 05:59

 

Jihočeský kraj patří mezi nejkrásnější místa České republiky. Je to kraj Šumavy, rybníků, husitství a tradičních českých pokrmů. Právě tradice je to, co v Jihočeském kraji cítíme z každého koutu. Díky moderní době, technologiím a inovacím se může stát, že tradice občas zaniká. Jsou však i tací lidé, kteří si dali za cíl v tradici pokračovat. V Jihočeském kraji je těchto společností a firem několik. Existuje řada z nich, které spojuje ocenění národní značkou kvality – KLASA.
Aktualizováno Pátek, 22 Duben 2011 08:42
Celý článek...
 
V Praze se uskuteční 10. jubilejní ročník Mistrovství ČR v otevírání ústřic. PDF Tisk Email
Pondělí, 11 Duben 2011 01:12

 

Ústřice je oblíbená pochoutka v Irsku, Holandsku a Francii, ale našla si své milovníky i v ČR. O tom vypovídá také to, že se v sobotu 16. dubna uskuteční na Staroměstském náměstí v Praze již 10. jubilejní ročník Mistrovství ČR v otevírání ústřic. Organizátorem soutěže je Pražský kulinářský institut a partnerem společnost Makro Cash & Carry ČR, která je zároveň hlavním dodavatelem ústřic pro soutěž.
Aktualizováno Pondělí, 11 Duben 2011 04:22
Celý článek...
 
Nová gastronomie představuje jarní novinky v jídelních vozech se servisem JLV. PDF Tisk Email
Sobota, 02 Duben 2011 08:04

Již od prosince loňského roku se cestující ve vlacích se servisem JLV setkávají s unikátním projektem, přízvučně nazvaným Nová gastronomie.  1. dubna je s příchodem jara uvítá nová, sezónní nabídka, která obohatí stálé menu.

Aktualizováno Sobota, 02 Duben 2011 08:17
Celý článek...
 
Basiková zhubla 11 kilo: Je to dřina, přiznává. PDF Tisk Email
Středa, 30 Březen 2011 23:05

 

Zpěvačka Bára Basiková bojuje s kilogramy, které nabrala kvůli následkem zranění v Řecku. Bára neštastně upadla loni na dovolené na ostrově Kos a utrpěla komplikovanou zlomeninu kotníku levé nohy. Následovaly dvě operace a zpěvačka byla odkázána na invalidní vozík a následně na berle. Půl roku byla prakticky bez pohybu a výrazně přibrala na váze. "Nabrala jsem asi třináct kilogramů, na konci loňského roku jsem začala pořádně makat a snažím se kila dostat dolů," přiznala Basiková.
Aktualizováno Čtvrtek, 31 Březen 2011 05:35
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 51 52 53 54 55 56 57 Další > Konec >>

Strana 54 z 57

Reklama

Banner