Doporučujeme
Poslední lednový týden v Praze opět patří vínu PDF Tisk Email
Úterý, 18 Leden 2011 23:00

cooking7

Poslední lednový týden v Praze opět patří vínu a špičkové gastronomii. Po roce se vrací již třetí ročník úspěšného festivalu Prague Wine Week, během něhož Praha od 24. do 30. ledna 2011 opět ožívá vínem.

Aktualizováno Úterý, 18 Leden 2011 20:17
Celý článek...
 
Mílujete prvorepublikové kavárny, máte vztah k Paříži? To vše je Café Amandine v srdci Prahy. PDF Tisk Email
Středa, 22 Prosinec 2010 23:00

30in50

Máte rádi francouzskou kuchyni, styl a kulturu? Rádi byste zavřeli oči a probudili se v Paříži? Nyní se můžete přenést do francouzské noblesní atmosféry, aniž byste museli opustit Českou republiku. Vydejte se po stopách francouzských mistrů do Café Amandine.

Celý článek...
 
Richard Peterson - master blander v hotelu Hilton PDF Tisk Email
Sobota, 18 Prosinec 2010 08:50


portfolio whyte  mackay

Slavný master blender (člověk s fenomenálním čichem; odborník odpovědný za tvorbu směsí) Richard Paterson, navštívil Prahu a předvedl své umění v míchání a prezentaci whisky nejen pro odbornou ale také business klientelu. Akce se konala v luxusních prostorách hotelu Hilton Prague.

Aktualizováno Pondělí, 17 Leden 2011 19:39
Celý článek...
 
Pozvánka na jedinečnou degustaci - Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow PDF Tisk Email
Čtvrtek, 25 Listopad 2010 22:46

shutterstock_16210528

Jedna z nejdůležitějších italských mediálních skupin, působící v oboru vína a gastronomie, Gambero Rosso, pořádá v Praze degustaci 56 špičkových italských vinařství „Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow“.

Akce se koná ve čtvrtek 2. prosince od 17 hodin v hotelu Crowne Plaza Prague, Koulova 15, Praha 6. Nejprestižnější akce, věnovaná špičkovým italským vínům, se v Praze představí poprvé. Dosud ji hostila města jako Los Angeles, San Diego, Londýn, Paříž, Berlín, Brusel, Amsterodam, Curych, Stockholm, Oslo nebo Kodaň.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Listopad 2010 22:55
Celý článek...
 
Když je na snídani už pozdě, ale na oběd je ještě brzy - fenomén: Brunch PDF Tisk Email
Sobota, 06 Listopad 2010 15:48

Brunch už dávno není v našich končinách neznámé slovo. Mnoho z nás již podlehlo jeho kouzlu a stále častěji si jej dopřává. Věděli jste ale, jak vznikl, jaká je jeho historie a z čeho by se měl skládat? Pokud ne, jsou následující informace určeny právě vám.


 

Aktualizováno Úterý, 16 Listopad 2010 05:41
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 51 52 53 54 55 Další > Konec >>

Strana 54 z 55

Reklama

Banner