Doporučujeme
Nová gastronomie představuje jarní novinky v jídelních vozech se servisem JLV. PDF Tisk Email
Sobota, 02 Duben 2011 08:04

Již od prosince loňského roku se cestující ve vlacích se servisem JLV setkávají s unikátním projektem, přízvučně nazvaným Nová gastronomie.  1. dubna je s příchodem jara uvítá nová, sezónní nabídka, která obohatí stálé menu.

Aktualizováno Sobota, 02 Duben 2011 08:17
Celý článek...
 
Basiková zhubla 11 kilo: Je to dřina, přiznává. PDF Tisk Email
Středa, 30 Březen 2011 23:05

 

Zpěvačka Bára Basiková bojuje s kilogramy, které nabrala kvůli následkem zranění v Řecku. Bára neštastně upadla loni na dovolené na ostrově Kos a utrpěla komplikovanou zlomeninu kotníku levé nohy. Následovaly dvě operace a zpěvačka byla odkázána na invalidní vozík a následně na berle. Půl roku byla prakticky bez pohybu a výrazně přibrala na váze. "Nabrala jsem asi třináct kilogramů, na konci loňského roku jsem začala pořádně makat a snažím se kila dostat dolů," přiznala Basiková.
Aktualizováno Čtvrtek, 31 Březen 2011 05:35
Celý článek...
 
Retail in Detail/Fresh Food 2011: Vysoce reprezentativní a angažovaná diskuse o budoucnosti trhu s čerstvými potravinami. PDF Tisk Email
Sobota, 26 Březen 2011 17:30


aabgetattachment

Více než 150 reprezentantů výroby a distribuce čerstvých potravin diskutovalo dne 23.3.2011 na konferenci Retail in Detail/Fresh Food 2011 stav a perspektivy trhu čerstvého zboží. Již úvodní prezentace analytiků jasně signalizovaly, že běžně zmiňovaná klišé o extrémní cenové citlivosti českých zákazníků a jejich nízké loajalitě vůči domácím potravinách se neshodují s realitou.

Aktualizováno Sobota, 26 Březen 2011 17:43
Celý článek...
 
Belgická společnost Belcolade představuje novinku s antioxidační silou. PDF Tisk Email
Pátek, 25 Březen 2011 06:52


Belgická společnost Belcolade, která produkuje vynikající čokolády skvělé chuti, má ve svém portfoliu jako novinku čokoládu s vysokou a dlouhotrvající antioxidační silou, čokoládu OXANTI. Čokoláda je výjimečná tím, že produkuje antioxidanty ve větší míře než standardní čokoláda a důležité je, že antioxidační účinek čokolády trvá podstatně déle, než u běžné čokolády, a to až pět hodin.

Celý článek...
 
Kuře české vzduchem chlazené je kvalitní a bezpečné. PDF Tisk Email
Pondělí, 21 Březen 2011 00:22


Alarmující nárůst dovozů kuřat ze zemí, které disponují zastaralými a nekvalitním technologiemi a současně naprosté selhání kontrolních mechanizmů v sousedním SRN s dopadem právě na sektor výroby drůbežího masa vedl Potravinářskou komoru ČR k zásadní výzvě pro české spotřebitele v podobě tzv. Modřické výzvy.

Aktualizováno Pondělí, 21 Březen 2011 01:02
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 51 52 53 54 55 56 Další > Konec >>

Strana 54 z 56

Reklama

Banner