Doporučujeme
VÁNOČNÍ HODOVÁNÍ VYVOLÁVÁ HÁDKY I ZAŽÍVACÍ POTÍŽE. PDF Tisk Email
Pondělí, 19 Prosinec 2011 02:42

Vánoční pečivo, salát, kapr, krůta nebo kachna, chlebíčky – je těžké odolat všem svodům vánoční tabule a nepotěšit hostitelku… Ale „když jsou ty svátky“ …

Aktualizováno Středa, 21 Prosinec 2011 22:44
Celý článek...
 
Historie soutěže Bocuse d´Or. PDF Tisk Email
Středa, 23 Listopad 2011 04:13

V lednu roku 1985 se konal druhý ročník kulinářské přehlídky „Salon des Métiers de Bouche“ (dnešní Sirha), který zaznamenal velký úspěch. Tehdy ho poctilo svou návštěvou 750 vystavovatelů a 70 tisíc návštěvníků. Cestou do místního televizního studia, kde měli poskytnout rozhovor, si ředitel lyonského výstaviště Albert Romain a renomovaný šéfkuchař a držitel tří michelinských hvězd Paul Bocuse, pohrávali s myšlenkou na vytvoření kuchařské soutěže. Ta měla lyonské gastronomické přehlídce dodat nový rozměr a získat ještě větší pozornost veřejnosti.
Aktualizováno Středa, 23 Listopad 2011 06:34
Celý článek...
 
Paštika s ořechy od Pâté du Chef. PDF Tisk Email
Úterý, 22 Listopad 2011 07:38

Ořechy mají již léta tradiční místo v kuchyni a jsou většinou považovány za častou ingredienci sladkých jídel. Vánoce bez ořechového cukroví by ani nebyly ty pravé české Vánoce. Oříšky však nejsou výtečnou přísadou pouze sladkých pokrmů, ale skvěle chutnají i v kombinaci se slaným pečivem či masem. Česká značka paštik Pâté du Chef proto představuje novou hrubozrnnou Ardénskou paštiku s lískovými ořechy, která určitě zaujme místo u každého gurmána nejen o Vánocích.

Aktualizováno Úterý, 22 Listopad 2011 08:23
Celý článek...
 
Delikátní novinky z řady gurmet od Crabtree & Evelyn. PDF Tisk Email
Pátek, 11 Listopad 2011 03:01

Anglická značka Crabtree & Evelyn nabízí kvalitní kosmetiku a interiérové parfémy, ale také mnoho gurmánských delikates. V nové kolekci je opět na výběr z několika druhů čajů, sušenek, ovocných omáček a dárkových sad.

Aktualizováno Pátek, 11 Listopad 2011 11:09
Celý článek...
 
TYČINKOVÉ TIPY NA (NEJEN) SILVESTROVSKOU PARTY. PDF Tisk Email
Pondělí, 07 Listopad 2011 00:16

Křupavé slané a dozlatova upečené Bohemia Tyčinky vás podrží za všech okolností. V záloze je mějte především na Silvestra a novoroční oslavu. Začne-li nálada na večírku upadat, dojde-li občerstvení nebo se vyskytne nenadálý problém, je čas vysypat tyčinky z misky. Bohemia Tyčinky zaručeně zachrání situaci, ať už jako společenská hra, poslední sousto nebo opěrky pro unavené oči. Na tyčinkách si pochutnáváme už desítky let a stále nás baví.

 

Aktualizováno Pondělí, 07 Listopad 2011 08:01
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Další > Konec >>

Strana 48 z 57

Reklama

Banner