Doporučujeme
Soutěž o nejlepšího kuchaře České a Slovenské republiky Primerba Cup 2012 jde do finále PDF Tisk Email
Pátek, 18 Květen 2012 17:46


Dvacítka nejlepších kuchařů se utká v praktickém finále soutěže 25. a 26. května v zahradách Bratislavského hradu v rámci Slovak Food Festivalu a celkový vítěz bude vyhlášen v sobotu 26. května v rámci slavnostního galavečera. Nová česko-slovenská kuchařská soutěž Primerba Cup 2012 pořádaná společností Unilever Food Solutions ve spolupráci s Československým svazem kuchařů v Praze a Gourmet klubem spěje do svého finále.
Aktualizováno Sobota, 02 Červen 2012 12:12
Celý článek...
 
Značka Gaggenau na veletrhu Eurocucina opět oslnila PDF Tisk Email
Čtvrtek, 10 Květen 2012 16:25

Proslulý milánský veletrh nábytku Eurocucina lámal v letošním roce rekordy. Navštívilo jej více než 330,000 návštěvníků, z nichž bylo téměř 65 % mezinárodních. Jednou z nejnavštěvovanějších expozic byla prezentace značky Gaggenau. Navzdory vysoké návštěvnosti zůstával tento prostor díky velkoryse řešenému designu skutečně inspirativním místem.

Aktualizováno Pátek, 11 Květen 2012 16:32
Celý článek...
 
Brioche Dorée - zdravé potěšení na talíři PDF Tisk Email
Čtvrtek, 03 Květen 2012 16:32

Kdo navštívil Francii a Paříž, prošel se po slavných pařížských bulvárech, zůstal okouzleně stát na nábřeží řeky Seiny či shlížel na svět z vršku majestátní Eifellovky, ten už má ve svém srdci Francii a vše francouzské navždy. A už navždy bude vzpomínat na kavárničky v romantických zákoutích pařížských uliček a vůni čerstvého pečiva, která se mísí s ušlechtilou vůní čerstvé kávy. Francii musíte ZAŽÍT a hlavně ji OCHUTNAT!

Aktualizováno Neděle, 06 Květen 2012 17:33
Celý článek...
 
XVII. ROČNÍK NÁRODNÍ SOUTĚŽE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ – GASTROHRADEC 2012 PDF Tisk Email
Pondělí, 30 Duben 2012 10:38
Gastro Hradec Králové 2012 mělo letos velmi sympatický závěr. Cenu primátora Hradce Králové převzal za Klub seniorů jeho předseda Jiří Eichner. Toto ocenění je něco jako cena diváků, není ovlivněna hodnocením poroty a je udělována podle toho, jak se výrobek líbil laické veřejnosti. A musím přiznat, že i mně se práce seniorů líbila. Ta štika na míse vypadala jako štika a desert se nemohl splést s předkrmem. Možná, že to zní trochu kacířsky, ale patřím také ke staré gardě, a tak jsem si jen zavzpomínal na svoje soutěžní práce před padesáti lety.
Aktualizováno Středa, 02 Květen 2012 10:48
Celý článek...
 
Mistrovství ČR v otevírání ústřic 2012 na Staroměstském náměstí v Praze PDF Tisk Email
Čtvrtek, 22 Březen 2012 17:49

V sobotu 31. března se koná 11. ročník Mistrovství ČR v otevírání ústřic na Staroměstském náměstí. Od 14:00 hodin se profesionálové utkají v otevírání 30 ks ústřic typu Belon. Hodnotí se úprava, čistota pracoviště a rychlost otevření. Vítěz bude vyhlášen v 16:00 hodin.
Aktualizováno Sobota, 14 Duben 2012 12:03
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Další > Konec >>

Strana 45 z 57

Reklama

Banner