Doporučujeme
Konec roku potěší milovníky výborných sýrů PDF Tisk Email
Středa, 20 Červen 2012 00:39

Nové prodejny La Formaggeria Gran Moravia se otevřou v Praze! V současné době můžete navštívit pět podnikových prodejen sýrů La Formaggeria Gran Moravia, a to v Brně, Olomouci, Ostravě, Českých Budějovicích a v Hradci Králové. Brzy k nim konečně přibude i Praha, a  hned dvakrát. Nové prodejny se pro Vás chystají na Václavském náměstí v Paláci Fenix a ve Vinohradské ulici blízko Flory.

 

Aktualizováno Středa, 20 Červen 2012 16:25
Celý článek...
 
Sójové výrobky jako přirozená součást vyváženého jídelníčku PDF Tisk Email
Pondělí, 18 Červen 2012 19:17

laktoseintoleranz_soja_lg

 

Nápoje a dezerty se sójou jsou vhodnou součástí vyváženého a zdravého jídelníčku dětí i dospělých. Jsou lehce stravitelné, neobsahují mléko, laktózu, lepek ani pšenici. Vyrábí se z geneticky nemodifikovaných sójových bobů, obsahují přídavek vápníku a vitaminů. Představují cenný zdroj zdravých bílkovin rostlinného původu, které pomáhají přirozeně snižovat hladinu cholesterolu.
Aktualizováno Středa, 20 Červen 2012 18:32
Celý článek...
 
Historie stravování aneb Piknik, jak to vlastně začalo... PDF Tisk Email
Pondělí, 04 Červen 2012 19:50
0piknik_pro_zamilovane_1
 
Výraz piknik pochází z první poloviny osmnáctého století a má původ ve francouzštině – picque znamená výzvu na jídlo, nique malou věc bez větší hodnoty. Dnešní význam neformálního jídla podávaného ve volné přírodě, většinou na zemi však nabylo až v devatenáctém století. Původně se totiž jednalo o označení oběda, na který si každý přinášel vlastní jídlo.
Aktualizováno Úterý, 05 Červen 2012 19:59
Celý článek...
 
Soutěž o nejlepšího kuchaře České a Slovenské republiky Primerba Cup 2012 zná své vítěze PDF Tisk Email
Sobota, 02 Červen 2012 12:08


Nejlepším česko-slovenským kuchařem se stal Rudolf Pospíšil z Hotelu International v Brně. Nová česko-slovenská kuchařská soutěž Primerba Cup 2012 pořádaná společností Unilever Food Solutions ve spolupráci s Československým svazem kuchařů v Praze a Gourmet klubem zná své vítěze. První ročník soutěže, která si kladla za cíl podporu používání lokálních surovin v moderní české a slovenské gastronomii a obecně zvýšení její úrovně a povědomí, vyhlásila vítěze v sobotu 26. května v rámci slavnostního galavečera v atraktivních prostorech bratislavské Refinery Gallery.
Aktualizováno Sobota, 02 Červen 2012 12:43
Celý článek...
 
Emco představuje nově i ovesné a oříškové tyčinky PDF Tisk Email
Neděle, 27 Květen 2012 04:04

Přední český výrobce cereálních výrobků Emco vybral tři nejoblíbenější příchutě Mysli a vytvořil z nich unikátní Ovesné tyčinky. Navíc ještě zabalil ořechy do Oříškových tyčinek.  Vyvážená chuť ovoce, ořechů a čokolády je stoprocentní zárukou šťavnaté ovesné tyčinky Emco, které si můžete dopřát doma nebo v kanceláři či na cestách. Pro svůj velký podíl ovesných vloček vás rychle zasytí a pocit hladu vás jen tak nepřekvapí!

Aktualizováno Neděle, 27 Květen 2012 14:30
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Další > Konec >>

Strana 44 z 57

Reklama

Banner