Doporučujeme
Druhý ročník FOODPARADE v zahradách zámku Troja PDF Tisk Email
Sobota, 13 Říjen 2012 22:46

V zahradách zámku Troja mohli milovníci dobrého jídla na začátku babího léta ve dnech 8. 9. a 9. 9. 2012 navštvívit druhý ročník Foodparade, festivalu jídla a pití, který pořádala škola vaření Chefparade. Krásné zahrady Trojského zámku ve spojení se slunečným počasím přilákaly na festival téměř 7 500 malých i velkých labužníků..

Aktualizováno Neděle, 14 Říjen 2012 21:05
Celý článek...
 
3. ROČNÍK MAKRO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE FILETOVÁNÍ ČERSTVÉHO LOSOSA 2012 PDF Tisk Email
Pátek, 12 Říjen 2012 10:10

V sobotu 13. října se koná 3. ročník MAKRO Mistrovství ČR ve filetování čerstvého lososa na Václavském náměstí v rámci 6. ročníku Mezinárodního dne kuchařů. Mistrovství začne ve 13:00 hodin, soutěžit bude 24 profesionálních kuchařů ve  filetování pětikilových norských lososů.

Aktualizováno Pátek, 12 Říjen 2012 12:19
Celý článek...
 
Jak a proč je zařazovat do jídelníčku španělské olivy? PDF Tisk Email
Úterý, 25 Září 2012 05:41
O španělských olivách pravděpodobně víte, že kromě mnoha velmi cenných vitamínů a minerálů obsahují také tuk. Jeho nutriční kvalita je velmi vysoká, a proto není vhodné španělské olivy v jídelníčku přísně omezovat, pokud k tomu neexistují pádné zdravotní důvody. Naopak je vhodné olivy přidávat do takových jídel, kde jiné, méně cenné tuky, můžeme redukovat.
Aktualizováno Neděle, 07 Říjen 2012 12:01
Celý článek...
 
Farmářské trhy mají svou Asociaci. Členové budou certifikovat své prodejce PDF Tisk Email
Středa, 19 Září 2012 20:32

bednka 1

 

Asociace farmářských trhů ČR: Dlouho očekávaná Asociace, která by měla sdružovat odpovědné organizátory farmářských trhů, kteří budou dodržovat přísnější pravidla a pečlivěji vybírat své prodejce, je na světě! Ustavující výbor nové platformy pro založení Asociace farmářských trhů České republiky představují zakládající členové, respektovaní provozovatelé farmářských trhů.
Aktualizováno Pátek, 21 Září 2012 20:38
Celý článek...
 
České VIP milují kávu a dodávají: „Kávy není nikdy dost“ PDF Tisk Email
Pátek, 14 Září 2012 07:06

Časy, kdy bylo pití rozpustné kávy považováno za moderní, ba dokonce luxusní záležitost, jsou už nenávratně pryč. V dnešní době se potvrzuje fakt, že největším požitkem je připravit si kávu pomocí kávovaru a to buď přímo z pražených zrnek, nebo speciálních kapslí. Takto připravenou kávu miluje i řada českých celebrit, které se sešly v COOKING CINEMA Potten & Pannen – Staněk v OC Nový Smíchov.

Aktualizováno Pondělí, 17 Září 2012 14:55
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Další > Konec >>

Strana 44 z 60

Reklama

Banner