Doporučujeme
7 dobrých důvodů pro 100% avokádový olej PDF Tisk Email
Sobota, 20 Říjen 2012 16:20

AVOCADOIL - 100% avokádový olej lisovaný za studena se skvěle hodí nejen k ochucování pokrmů, ale i na vaření, smažení, restování a pečení. Avokádový olej se získává extrakcí z čerstvých avokád - ovoce známého pro svou znamenitou chuť. Vzhledem k tomu, že je olej lisován za studena z dřeně plodů v místě jejich pěstování, nedochází ke znehodnocení obsahu.
Aktualizováno Sobota, 20 Říjen 2012 16:29
Celý článek...
 
Jogurt Activia Zdravé ráno rozšiřuje řadu o ovocné příchutě PDF Tisk Email
Úterý, 16 Říjen 2012 10:36

Jogurt Activia Zdravé ráno od Danone rozšiřuje bílou řadu o dvě nové ovocné příchutě Jahodová  Activia Zdravé ráno Čokoládové müsli s oříšky a Meruňková Activia Zdravé ráno Medové müsli s oříšky. Praktické spojení jogurtu Activia, který obsahuje kromě běžných  jogurtových kultur i unikátní živou kulturu Bifidus ActiRegularis®, s křupavým  müsli Emco je ideální součástí snídaně nebo svačiny.
Aktualizováno Středa, 24 Říjen 2012 18:54
Celý článek...
 
Druhý ročník FOODPARADE v zahradách zámku Troja PDF Tisk Email
Sobota, 13 Říjen 2012 22:46

V zahradách zámku Troja mohli milovníci dobrého jídla na začátku babího léta ve dnech 8. 9. a 9. 9. 2012 navštvívit druhý ročník Foodparade, festivalu jídla a pití, který pořádala škola vaření Chefparade. Krásné zahrady Trojského zámku ve spojení se slunečným počasím přilákaly na festival téměř 7 500 malých i velkých labužníků..

Aktualizováno Neděle, 14 Říjen 2012 21:05
Celý článek...
 
3. ROČNÍK MAKRO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE FILETOVÁNÍ ČERSTVÉHO LOSOSA 2012 PDF Tisk Email
Pátek, 12 Říjen 2012 10:10

V sobotu 13. října se koná 3. ročník MAKRO Mistrovství ČR ve filetování čerstvého lososa na Václavském náměstí v rámci 6. ročníku Mezinárodního dne kuchařů. Mistrovství začne ve 13:00 hodin, soutěžit bude 24 profesionálních kuchařů ve  filetování pětikilových norských lososů.

Aktualizováno Pátek, 12 Říjen 2012 12:19
Celý článek...
 
Jak a proč je zařazovat do jídelníčku španělské olivy? PDF Tisk Email
Úterý, 25 Září 2012 05:41
O španělských olivách pravděpodobně víte, že kromě mnoha velmi cenných vitamínů a minerálů obsahují také tuk. Jeho nutriční kvalita je velmi vysoká, a proto není vhodné španělské olivy v jídelníčku přísně omezovat, pokud k tomu neexistují pádné zdravotní důvody. Naopak je vhodné olivy přidávat do takových jídel, kde jiné, méně cenné tuky, můžeme redukovat.
Aktualizováno Neděle, 07 Říjen 2012 12:01
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Další > Konec >>

Strana 41 z 57

Reklama

Banner