Belgická společnost Belcolade představuje novinku s antioxidační silou. Tisk
Pátek, 25 Březen 2011 06:52


Belgická společnost Belcolade, která produkuje vynikající čokolády skvělé chuti, má ve svém portfoliu jako novinku čokoládu s vysokou a dlouhotrvající antioxidační silou, čokoládu OXANTI. Čokoláda je výjimečná tím, že produkuje antioxidanty ve větší míře než standardní čokoláda a důležité je, že antioxidační účinek čokolády trvá podstatně déle, než u běžné čokolády, a to až pět hodin.

Pan van Bell ze společnosti Belcolade ve své obsáhlé prezentaci vysvětlil, jaká pozitiva přináší konzumace čokolády OXANTI lidskému organismu a proč. Kde je tajemství jejího úspěchu, tedy díky antioxidantům, které v hojné míře obsahuje. 

Také sexuolog MUDr. Radim Uzel připomněl, že čokoláda má funkci sdružovací, hovořil o tak zvaném sbližovacím rituálu, dokonce o čokoládě jako o sbližovací droze, při konzumaci pravé čokolády ve dvou. „Je známo, že Casanova měl na nočním stolku vždycky připravenou pro ženu čokoládu,“ vzpomněl na zkušeného milovníka MUDr. Uzel a dodal, že čokoláda skutečně dává dobrou náladu, vzbuzuje v nás potěšení. Současně potvrdil i její zdravotní přínos lidskému organismu díky antioxidantům, které obsahuje.