Doporučujeme
Andrea Růžičková se připojila k životnímu stylu Zero Waste PDF Tisk Email
Středa, 17 Říjen 2018 18:07

alt

Tu limonádu si dám bez brčka, aneb životní styl Zero Waste. Existence bez zbytečného odpadu je životní styl, který v roce 2008 začala propagovat americká bloggerka Bea Johnson. Dopracovala se k neuvěřitelnému výsledku. Její čtyřčlenná domácnost vyprodukuje za celý rok pouhou jednu sklenici směsného odpadu. Inspirovala mnoho lidí a vytvořila hnutí, k němuž se hlásí i Česko v podobě platformy Zero Waste Česko. K projektu se připojila i herečka a fotografka Andrea Růžičková.

Aktualizováno Neděle, 21 Říjen 2018 08:12
Celý článek...
 
Značky kvalitních potravin na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2018 PDF Tisk Email
Středa, 03 Říjen 2018 07:53

alt

Od zítřka 4. října do neděle 7. října se v Praze koná veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018, který potěší zejména příznivce kulinářských specialit, aktuálních trendů v gastronomii i zajímavých soutěží. Akce jako stvořená pro kvalitní potraviny, které samozřejmě nebudou chybět. Představí se 12 výrobců oceněných značkou Regionální potravina i Klasa a nabídnou to nejlepší ze své produkce.

Aktualizováno Pátek, 05 Říjen 2018 08:00
Celý článek...
 
Vyznáte se v zakysaných mléčných výrobcích a tvarozích? Máme pro vás manuál! PDF Tisk Email
Sobota, 25 Srpen 2018 06:19

alt

V České republice ročně zkonzumuje průměrný Čech kolem 15,5 kg jogurtů a zakysaných mléčných nápojů a 4,7 kg tvarohů. Díky fermentaci dochází u těchto výrobků k částečnému rozštěpení mléčného cukru, proto je leckdy mohou konzumovat i osoby, které mají problém s trávením laktózy přímo z mléka. Jaké typy výrobků najdete v obchodech? V čem se od sebe liší?

Aktualizováno Úterý, 28 Srpen 2018 06:26
Celý článek...
 
Svěží Prima zmrzlinové léto PDF Tisk Email
Pondělí, 02 Červenec 2018 06:01

alt

Zmrzlina není jen dezert, může být i osvěžující svačinkou. „Zmrzlinu si můžete klidně dopřát ve formě svačiny. Hlídejte si ale obsah cukrů ve zmrzlině. Nutriční tabulky podle nové legislativy nerozlišují obsah přirozených a přidaných cukrů, proto se vždy dívejte i na složení výrobku na obalu. Složky, které jsou ve výrobku obsaženy nejvíce, jsou vždy uváděny na začátku,“ vysvětluje nutriční specialista RNDr. Pavel Suchánek.

Aktualizováno Pondělí, 02 Červenec 2018 06:20
Celý článek...
 
Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů PDF Tisk Email
Středa, 13 Červen 2018 08:37

066

Přestože česká gastronomie v posledních letech udělala až neskutečný pokrok, elitní šéfkuchaři jsou stále o mnoho kroků napřed. O tom vás přesvědčí právě vydávaná „Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů“, která dokazuje, jak vaří skuteční mistři. Za zrozením unikátní knihy, na níž spolupracovalo 70 špičkových šéfkuchařů z České republiky, stojí společnost TopLife Czech. Ta již několik let profesionálně hodnotí české restaurace a přiděluje jim prestižní ocenění – Zlaté lvy.

Aktualizováno Čtvrtek, 14 Červen 2018 08:45
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 54

Reklama

Banner