Doporučujeme
Objevte kozí sýr máčený v červeném víně z jižní Moravy PDF Tisk Email
Čtvrtek, 25 Listopad 2021 19:58

alt

Tomáš Palán se nikdy netajil tím, že si chce jednou pořídit nějaké hospodářství. Vždycky ho to táhlo k přírodě. Nakonec se mu před pár lety podařilo přesvědčit rodinu a začal si plnit svůj sen.

Aktualizováno Neděle, 28 Listopad 2021 08:06
Celý článek...
 
Česká chuťovka – značka, která si na nic nehraje. V senátu byli oceněni nejlepší čeští potravináři PDF Tisk Email
Neděle, 14 Listopad 2021 13:33

Již 13. ročník soutěže o značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka 2021 a Dětská chuťovka 2021 se konal pod záštitou Stálé komise Senátu pro rozvoj venkova a ministra zemědělství Miroslava Tomana. Uspělo celkem 53 českých firem, jejichž představitelé převzali na slavnostním vyhlášení výsledků v úterý 2. listopadu v Senátu ocenění za nejchutnější potraviny vyrobené v České republice.

Aktualizováno Neděle, 14 Listopad 2021 15:01
Celý článek...
 
Česká chuťovka 2021: Sedm ocenění pro šest potravin Poctivé výroby Globus PDF Tisk Email
Čtvrtek, 11 Listopad 2021 15:13
alt

Česká chuťovka ve svém třináctém ročníku ocenila 6 výrobků od pekařů, uzenářů a kuchařů hypermarketu Globus. Globus se zúčastnil soutěže pošesté a za tu dobu celkem posbíral ocenění pro 31 výrobků. Letošními vítězi z těchto výrob jsou Dort čokoládový De luxe a Chléb řemeslný, které cukráři a pekaři z Globusu vyrábějí u příležitosti letošního 25. výročí těchto hypermarketů v ČR.

Aktualizováno Sobota, 13 Listopad 2021 15:41
Celý článek...
 
Kuchařka Chili Ta Tuy zahájila turné u českých výrobců potravin PDF Tisk Email
Středa, 10 Listopad 2021 10:41

Jak vznikají kvalitní české potraviny? Kdo jsou lidé, kteří se starají o to, abychom měli dostatek jídla na našich stolech? I na tyto otázky se rozhodla odpovědět kuchařka a moderátorka Chili Ta Tuy v rámci projektu Žijeme jídlem. A aby dostála své pověsti perfektní kuchařky, připravila osm originálních receptů. Pořad Žijeme jídlem startuje 10. listopadu 2021 v 16.45 hodin na www.Stream.cz.

Aktualizováno Sobota, 13 Listopad 2021 15:34
Celý článek...
 
Lukáš Sedláček: Dobrý kuchař má smysl pro chuť PDF Tisk Email
Neděle, 31 Říjen 2021 10:58
Lukáš Sedláček

Má obrovské zkušenosti z předních pražských restaurací. Několik let pracoval v populárním Brasileiru, kde si oblíbil práci s masem a ohněm, chvíli vařil v japonské restauraci, aby posléze přesídlil do skupiny Riccarda Lucqueho, kde po štacích v La Finestře a Aromi dostal jako šéfkuchař na starost restauraci La Bottega Linka. Odtud už zamířil coby culinary chef do společnosti Aramark, která zajišťuje třeba stravování všech zaměstnanců Škoda Auto.

Aktualizováno Pondělí, 01 Listopad 2021 09:04
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 65

Reklama

Banner