Čtvrtek, 24 Prosinec 2020 18:02 |

Vánoce jsou odjakživa pokládané za svátky klidu a míru. Přesto se ve vánočním období málokdo ubrání shonu kolem vánočních dárků. Možná už víme, co koupíme rodičům, sestře nebo partnerovi či partnerce, ale takový vánoční dárek pro babičku? To už je tvrdší oříšek. Vyhněte se letos zmatenému pobíhání po přelidněných obchodech. Máme pro vás skvělý tip na vánoční dárek, díky kterému si letos Vánoce užijete opravdu v klidu, a ještě svým blízkým uděláte obrovskou radost.
|
Aktualizováno Pondělí, 28 Prosinec 2020 09:58 |
Celý článek...
|
|
Neděle, 20 Prosinec 2020 22:46 |

Paštiky Pâté du Chef se staly již součástí slavnostních stolů, a to i těch vánočních. Gurmáni si oblíbili nejenom paštikové dorty, ale také i paštikové bonboniéry a minidortíky, které lahodí nejenom chuti ale i oku.
|
Aktualizováno Pondělí, 21 Prosinec 2020 09:23 |
Celý článek...
|
Pondělí, 16 Listopad 2020 17:55 |

Nyní, v této turbulentní době, mají i malé rituály mnohem větší smysl než dříve. Umožňují nám na chvíli se zastavit, věnovat pár okamžiků jen sami sobě a pokusit se o návrat k vnitřní harmonii. Právě s tímto cílem se zrodila řada čaker – delikátních kombinací čokolády s vybranými ingrediencemi, výsledek spolupráce společnosti Pražská čokoláda Steiner & Kovarik s Taťánou Gregor Brzobohatou. Taťána novou kolekci nazývá čokoládovou terapií na sedm dní, potažmo na celý život.
|
Aktualizováno Pátek, 20 Listopad 2020 08:53 |
Celý článek...
|
Neděle, 08 Listopad 2020 18:00 |

Nejčastěji se vyrábí z pšenice a nikdy se nebělí. Seznamte se s moukou, zdrojem snadno dostupné energie. V ČR se nachází 44 průmyslových mlýnů, kde se zpracovává pšenice a žito.
|
Aktualizováno Neděle, 15 Listopad 2020 09:03 |
Celý článek...
|
Sobota, 03 Říjen 2020 11:10 |

Podpora jedinečné moravské gastronomie, zachování receptů, tradic a know-how pro budoucí generace a rozvoj lokální ekonomiky v regionu historických hranic Moravy [1]. To jsou tři hlavní cíle nového Nadačního fondu Signatures of Moravia, který dnes na tiskové konferenci veřejně oznámil zahájení činnosti. Jeho iniciatorkou „adoptovaná Moravanka“ Hanaa Khodabocus z ostrova Mauricius. Na prvním projektu už s fondem spolupracuje několik desítek podniků brněnské gastroscény.
|
Aktualizováno Sobota, 03 Říjen 2020 18:25 |
Celý článek...
|
|
|
|
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>
|
Strana 1 z 61 |