Gastronomie & Restaurace
Bageterie Boulevard slaví narozeniny bagetami za polovinu PDF Tisk Email
Pondělí, 18 Červen 2018 10:50

alt

Bageterie Boulevard slaví neuvěřitelných 15 let od doby, kdy otevřela v Praze na dejvickém „kulaťáku“ svoji první pobočku. Narozeniny chce samozřejmě oslavit i se svými zákazníky, a proto budou 19. a 20. června na všech jejích pobočkách, po celé České republice, všechny bagety za poloviční cenu.

Aktualizováno Pondělí, 18 Červen 2018 10:52
Celý článek...
 
Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů PDF Tisk Email
Středa, 13 Červen 2018 08:37

066

Přestože česká gastronomie v posledních letech udělala až neskutečný pokrok, elitní šéfkuchaři jsou stále o mnoho kroků napřed. O tom vás přesvědčí právě vydávaná „Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů“, která dokazuje, jak vaří skuteční mistři. Za zrozením unikátní knihy, na níž spolupracovalo 70 špičkových šéfkuchařů z České republiky, stojí společnost TopLife Czech. Ta již několik let profesionálně hodnotí české restaurace a přiděluje jim prestižní ocenění – Zlaté lvy.

Aktualizováno Čtvrtek, 14 Červen 2018 08:45
Celý článek...
 
Dnes se v Praze otevírá kulturně-gastronomický pop-up Manifesto PDF Tisk Email
Pátek, 08 Červen 2018 14:46

alt

Kulturně-gastronomický pop-up Manifesto, umístěný na dosud nevyužitém pozemku poblíž Masarykova nádraží, se poprvé otevírá veřejnosti dnes, v pátek 8. června v 18 hodin. Designový market tvořený 27 kontejnery chce oživit zapomenutý kout v samém centru Prahy a propojit frekventovaná, ale odtržená území.

Aktualizováno Pondělí, 11 Červen 2018 05:27
Celý článek...
 
POLÁRKA – návrat legendy po devětašedesáti letech PDF Tisk Email
Úterý, 05 Červen 2018 07:53

alt

Dlouhá zima je za námi a všichni užíváme teplé dny plné slunce, které jdou ruku v ruce s chladivým mlsáním v podobě zmrzlin. Pokud si teplo vychutnáváte i vy, pak máme pro Vás dobrou zprávu. Letošní rok 2018 je totiž rokem, kdy se po 69 letech na český trh vrací legendární značka Polárka, která přináší čtyři zbrusu nové výrobkové řady zmrzlin. Polárku si jistě mnoho z nás pamatuje, protože svého času byla ikonou mezi zmrzlinami. Málokdo už ale ví, jaký příběh stojí za vznikem této značky.

Aktualizováno Úterý, 05 Červen 2018 08:28
Celý článek...
 
Jak na letní úrodu PDF Tisk Email
Neděle, 03 Červen 2018 09:30

alt

Čerstvé a šťavnaté kousky ovoce, které proměníte ve sklenici voňavého džemu, domácí marmelády či kompotu, vám zejména v zimním období, kdy je nabídka sortimentu ovoce a zeleniny velice střídmá, přijde vhod. Abyste se ze sezónních výpěstků mohli radovat nejen v době, kdy dozrávají v zahradách, zkuste je zpracovat a uchovat pomocí zavařovacího hrnce

Aktualizováno Pondělí, 04 Červen 2018 09:42
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 118

Reklama

Banner