Gastronomie & Restaurace
Pivovar zkracuje cesty piva k lidem, aby v hospodě chutnalo jako v pivovaru PDF Tisk Email
Čtvrtek, 20 Červenec 2017 16:59

Co vše se musí stát a o co je potřeba se postarat, aby pivo bylo v půllitru v hospodě nebo ve sklenici doma čerstvé a chutnalo jako by ho člověk pil v pivovaru? Jde o celou řadu jednotlivých kroků a opatření, které vyžadují nemalé investice, nové technologie, ale hlavně se toho nedá dosáhnout bez každodenní péče a umu lidí.

Aktualizováno Čtvrtek, 20 Červenec 2017 17:07
Celý článek...
 
Tipy, jak si pivo vychutnat doma i v hospodě PDF Tisk Email
Úterý, 18 Červenec 2017 16:06

Zná to každý – máte žízeň a čím lépe jí uhasit než pivem? Ať už jsme doma anebo se rozhodnete si zajít do hospody, máme pro vás pár tipů, abyste si na pivu pochutnali. Sládek pivovaru Gambrinus Pavel Zítek prozrazuje, na co si dát pozor v hospodě, ale i to, kolik stupňů má mít pivo z pověstného sedmého schodu, aby si ho člověk dokonale vychutnal.

Aktualizováno Čtvrtek, 20 Červenec 2017 17:02
Celý článek...
 
Nová aplikace FoodCzech ohlídá původ a kvalitu masa i dobu jeho spotřeby PDF Tisk Email
Středa, 12 Červenec 2017 10:45

Statistiky týkající se spotřeby a produkce hovězího a vepřového masa v České republice hovoří jasně.  V posledních letech již v produkci vepřového nejsme soběstační (60 % se dováží a 40 % tvoří domácí produkce). U hovězího se naopak setkáváme s opačným trendem, kdy se více než polovina masa vyprodukovaného u nás vyváží a zároveň se přibližně polovina spotřebovaného hovězího masa dováží.

Aktualizováno Středa, 12 Červenec 2017 12:58
Celý článek...
 
Na začátku září se bude v Praze hodovat v oblacích PDF Tisk Email
Pondělí, 10 Červenec 2017 21:21

Mimořádná událost zážitkové gastronomie v podobě hodování v oblacích se vrací do Prahy! A místo pouhého víkendu – jako tomu bylo v minulých letech – nabídne Pražanům i návštěvníkům české metropole hned deset dní plných různých variací této světově oblíbené atrakce. Vedle obligátní večeře se v oblacích budou servírovat také pozdní snídaně či obědy nebo se zde bude podávat drink.

Aktualizováno Pondělí, 10 Červenec 2017 21:43
Celý článek...
 
Pochutnejte si na dobrotách plných jahod PDF Tisk Email
Čtvrtek, 06 Červenec 2017 10:37

Jahodová sezóna je v plném proudu. Přestože jsou čerstvé jahody naprosto dokonalé, můžeme si s nimi v kuchyni trochu pohrát. Jenom nezapomínejte, že ty nejlahodnější kousky si buď sami vypěstujete na zahrádce, nasbíráte na samosběru, nebo zakoupíte od tuzemských pěstitelů. Jednoduchým pomocníkem při jejich výběru jsou loga značek kvality Klasa či Regionální potravina.

Aktualizováno Sobota, 08 Červenec 2017 20:43
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 109

Reklama

Banner