Chef´s table aneb Způsob, jak se dostat šéfkuchaři a kuchyni až „na kůži“ PDF Tisk Email
Středa, 28 Únor 2018 10:30

alt

Každý host by se rád cítil jako VIP a v restauraci RIVERBANK se to může splnit téměř každému. Šéfkuchař Jarda Žídek přichází s konceptem Chef´s table, který se těší oblibě především v zahraničí.

 

Škola vaření vs. Chef´s table

Klasické kurzy (školy) vaření vyhledává hodně lidí. Nicméně při těchto kurzech šéfkuchař ukazuje skupince lidí pouze základy a přípravu určitých jídel, dle zaměření kurzu, který je ale často dlouhý. Bohužel šéfkuchař nemůže ukázat i zákulisí restaurace, která by všechny zajímala.

alt

Standardní Chef´s table je v podstatě stůl umístěný přímo v kuchyni, nebo v těsné blízkosti a vy tak máte možnost vidět ten „frmol“ v kuchyni z první řady. V bratislavské restauraci RIVERBANK je Chef´s table - VIP stůl - pojat lehce jinak a je určen pro menší skupinku lidí (max. 4), kterým se šéfkuchař věnuje po celý večer. Příprava i dokončování jednotlivých pokrmů probíhá přímo před hosty a dostává se jim také informací o původu surovin, tradičním i moderním pojetí zpracování a další zajímavosti. Součástí je také možnost zapojit se do příprav společně s šéfkuchařem, stačí se ozvat a obdržíte zástěru a čepici a můžete směle vařit společně s ním.

alt

 

Chef´s table je ideálním dárkem pro členy vaší rodiny anebo obchodní partnery. Určitě si tento VIP stůl užije také parta kamarádů a kamarádek, kteří mají rádi gastronomii.

Chef´s table je potřeba objednat předem a můžete si také domluvit obsah menu. Nedílnou součástí je i párování vín či nealko nápojů k vybraným pokrmům.

Společně tak strávíte několik hodin a odcházíte s pocitem, že jste zažili výjimečný večer jako hvězdy.

alt

Zdroj foto: Grand Hotel River Bank

Aktualizováno Neděle, 04 Březen 2018 10:51
 

Reklama

Banner